Kim & Carsten

Kim & Carsten

Med ærlighed kommer man længst

Carsten og Kim lægger stor vægt på ærlighed og åbenhed i deres personlige kærlighedshistorie. Beviset på, at man virkelig kommer længst med ærlighed – og et vellignende profilbillede!

Efter de havde oprettet deres profiler gik der ca. 3 uger før Carsten blev sendt som forslag til Kim. Hun henvendte sig med ordene “Hej Carsten, du ser sød ud” og han svarede “I lige måde”. Efter ca. 10 dages udveksling af beskeder, blev de enige om at mødes på Vesterport Station kl. 17.00 og da de fandt hinanden udenfor stationen udbrød de begge to “Nej… du ligner dit billede – hvor godt!”

For Carsten var det et godt tegn, at Kim ikke prøvede at pynte på virkeligheden, men derimod turde vise et ægte og realistisk billede af sig selv: ”Jeg tror at kærlighed og ærlighed hænger sammen, og man kommer ikke særlig langt hos mig, hvis billedet er miskvisende. Ikke fordi udseendet betyder alt, men at man har “snydt”, falder ikke i god jord hos mig, i hvert fald.”

Kims billede var kun et par dage gammel og lignede hende fuldstændig med alle de “perfect imperfections” der hører til.

”Kims billede var kun et par dage gammel og lignede hende fuldstændig med alle de “perfect imperfections” der hører til; her vidste jeg allerede, at her stod der en kvinde jeg havde lyst til at lære bedre at kende.”

Efterfølgende har de set hinanden ved enhver ledig lejlighed og kan slet ikke forstå hvordan de har kunnet være lykkelige uden hinanden. ”Nu er det præcis 2 måneder og 2 dage siden Kim skrev til mig for første gang og det fejrede vi i forgårs. Vi er allerede i fuld sving med at planlægge en ferie sammen i august og vil bare sige “Go For It! “ til jer andre – og husk nu det med billedet!“