Susanne & Carsten

Føler de har kendt hinanden altid

”Vores kærlighedshistorie er helt fantastisk, synes vi.” Sådan indleder Susanne og Carsten deres mail til os. Det er en historie om to personer, der fra det allerførste møde ved at de passer perfekt sammen – og begge har følelsen af at have kendt hinanden altid.

”Vi blev interesserede i hinandens profiler på PartnerMedNiveau i 2. halvdel af august og begyndte at skrive daglige e-mails til hinanden. Det var nemt at komme i gang med at skrive til hinanden, fordi PartnerMedNiveaus metode gjorde, at vi allerede vidste, vi havde meget til fælles og kendte en del til hinandens ønsker og behov. Hurtigt stod det os klart, at vi følte vi kendte hinanden uden nogensinde at have set hinanden. En helt speciel oplevelse.

De aftalte at mødes over en kop kaffe en lørdag eftermiddag, og havde meget svært med at vente de sidste dage op til mødet. Og hvilket møde! ”Det gik hurtigt op for os, at vi er et perfekt match som kærester, og inden vi så os om var vores forhold startet. Det er som om vi har kendt hinanden altid – og at vi er hinandens sjælevenner.”

Hurtigt stod det os klart, at vi følte vi kendte hinanden uden nogensinde at have set hinanden. En helt speciel oplevelse.

Det kom bag på både Carsten og Susanne at opleve en så stærk forbindelse til hinanden, og de giver matchmaking-metoden æren:

”Vi tilskriver dette den videnskabelige tilgang datingsiden har, og den profil, der dannes, når man svarer ærligt på de forskellige spørgsmål og skriver ærligt om sine ønsker og behov. I vores tilfælde er vores ønsker til et kæresteforhold blevet opfyldt i en nærmest overnaturlig grad, som har overrasket os meget. Vi ville aldrig have mødt hinanden ad sædvanlig vej, og nok heller ikke på andre datingsider, hvor man kun får et overfladisk kendskab til hinanden, og vi er derfor dybt taknemmelige for at hjemmesiden eksisterer og vil gerne sige tak – vi giver PartnerMedNiveau vores bedste anbefalinger!”