Singlefest og speeddating – sådan fungerer det!

speeddating

Dating i nattelivet står relativt højt på listen, over hvor vi normalt møder vores dates eller partnere. For dem der søger et seriøst forhold, kan de høje forventninger til en aften i byen nemt og ofte ende i skuffelse. For hvordan finder du ud af, hvem der rent faktisk er single i mængden, når du er ude i nattelivet? Endnu sværere er det at vide, om den attraktive person du bare turde gå hen til, virkelig også er på udkig efter et seriøst forhold.

Særlige begivenheder som singlefester og speeddating er blevet skabt for dem, som ønsker at møde andre singler og på bedste vis opfylder jagten på den sande kærlighed.

Hvad er en singlefest?

En singlefest er en afslappet begivenhed, hvor du socialiserer med andre singler, som også er på udkig efter den specielle eneste ene. Denne type begivenhed afholdes normalt på natklubber og på barer. Ved eventet forsøger arrangørerne som regel at skabe en nogenlunde jævn fordeling af kvinder og mænd. Det er et koncept, som er opstået fra den angelsaksiske verden kaldet “lock and key parties”. Alle de deltagende kvinder til festen får en snor med en lås på rundt om halsen, og alle modtager hver især en nøgle. Så gælder det herefter om at finde den person som nøglen passer til. En af de store fordele ved denne slags singlefest er, at man bliver smidt ud på dybt vand, og på den måde kommer til at lære mange andre singler at kende, ved at presse sine grænser ud over den normale datingform som en aften i nattelivet ofte kan være. Det er derfor ikke kun et spørgsmål om matchmaking, men en singlefest kan primært ses som en sjov og underholdende mulighed for at møde nye bekendtskaber og potentielle partnere.

Hvordan fungerer speeddating?

Speeddating blev opfundet i slutningen af ​​90’erne. Som navnet meget afdæmpet antyder, er det en datingform, der går hurtig! Formålet er, at alle deltagere får dated så mange singler som muligt i en forholdsvis kort og begrænset tidsperiode. Alle deltagere parres sammen to og to ved hvert deres bord og forsøger på kort tid (omkring 3-8 minutter), at lære hinanden at kende så godt som muligt. Når et signal lyder, er det tid til at skifte pladser og date en ny person ved bordet ved siden af. Reglen er, at deltagerne så skal skrive ned, hvis man synes at der er god kemi med nogle af dem man har dated. I slutningen af ​​eventet giver arrangørerne normalt kontaktoplysningerne for de par, hvor begge parter har angivet, at de følte kemi. I dag er der mange variationer af dette begreb. En variant som endnu ikke synes at have ramt det skandinaviske marked, er “tavs speeddating”. Ja, du læste rigtigt, i denne specielle form for speeddating er målet at se din date tavst i øjnene, eller kommunikere med mimer. Perfekt for dem der ellers godt kan slå knuder på tungen – eller er det lidt underligt at stirre en fremmed i øjnene? Det er som bekendt et spørgsmål om smag.

Kunsten at finde et seriøst forhold

Singleevents og speeddating kan være en sjov måde at komme ud og møde andre singler på. Arrangementerne kan dog let blive for opstillede og en smule for direkte for den generte single. Forskere i Tyskland som har studeret denne form for dating og kom frem til, at nervøse individer automatisk blev afskrevet som mindre attraktive. Desuden fortalte de deltagende mænd forskerholdet, at de anså kvinder der søgte midlertidige forhold som mest attraktive, frem for kvinder som søgte seriøse, langvarige forhold.

Madlavningsklasser for singler, singlerejser og andre aktiviteter baseret på fælles interesser, er rare alternativer til den meget direkte datingform som singlefester og speeddating kan være. Det kan derfor også være et godt alternativ til singler, som måske ikke har dated i lang tid, og som kan være usikre på hvordan man kommer tæt på andre potentielle partnere. Men det kan være vanskeligt at få tid til, især for dem som har en travl hverdag. Måske kan denne type event ses som et supplement til online dating? I dag er datingsider den mest almindelige måde at møde en ny partner på.

Vi ved PARTNERMEDNIVEAU er overbeviste om, at den videnskabelige matchmaking er den mest effektive metode til dem, der søger et seriøst og langvarigt forhold. Hos os sætter vi nemlig niveauet højt. Vi tilbyder alle nye medlemmer en unik og omfattende personlighedstest og på den måde sikre vi os at alle som tilmelder sig vores side, har seriøse hensigter med at finde en partner for livet. De mange oplysninger og præferencer du opgiver gennem personlighedstesten, giver os mulighed for at matche dig med andre ligesindet singler. Så hvorfor ikke registrere dig hos os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde kompatible singler?

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen