Single ved bryllupper – sådan overlever du!

Single ved bryllupper

Bryllupper er særlige begivenheder, elsket af nogen, hadet af andre. Singler er blandt de mennesker, der ikke helt synes om dem, fordi det minder dem om at de mangler en partner. Men med den rette indstilling og forberedelse, kan singler også have det sjovt ved bryllupper. Synes du at det lyder umuligt? Så læs med her, vi forbereder dig som single og giver den perfekte opskrift på, hvordan du kommer igennem bryllupper.

1. En tilfreds single ved et bryllup, er en single der er godt forberedt!

Vær på forkant og find ud af hvilke gæster der kommer

Hvis det er muligt, så spørg arrangørerne om oplysninger; om de inviterede til brylluppet, om der blandt gæsterne vil være andre mennesker uden påhæng. Hvis du kender navnene på andre singler, ved du, hvem du kan forsøge at tale med – hvem ved, måske lærer du en sød person at kende.

Investér i et blændende udseende

Når man føler sig godt tilpas i sin krop, har man også en tendens til at virke mere selvsikker. En tur til frisøren, et nyt outfit eller en ansigtsbehandling kan gøre underværker for selvtilliden, og det lægger andre mærke til. Prøv at få andre singlers opmærksomhed ved brylluppet med en sød bemærkning eller med et glimt i øjet. Men husk ikke at overgå bruden! For at undgå sådanne fadæser, så undgå at troppe op i hvidt. Den farve er reserveret bruden.

Forbered dig på de vanskelige spørgsmål

Som du sikkert ved, kan singlerne ved et bryllup ofte kommer ud for lidt ubehagelige spørgsmål. Under receptionen forventer du sikkert at høre: “Hvornår er det din tur?”, “Er du forlovet?” og “Føler du dig ensom?” Før brylluppet kan du forberede dig selv, så du kan afvige denne slags eventuelle ubehagelige spørgsmål om dit singleliv. Du kan opdele dem i to kategorier: Det direkte modsvar, som for eksempel “Jeg venter på en anden type end ham/hende.” Anden løsning kan være det høflige svar ”Jeg ønsker ikke at tale om det.” Takket være den forberedelse, er det vores erfaring at forberedte spørgsmål gør det lettere at holde hovedet koldt ved ubehagelige spørgsmål. På den måde styrer du selv emnet.

2. Som single behøver du ikke være alene ved et bryllup – tag nogen med, hvis du kan

En invitation for to personer er en velsignelse i forklædning for singler. På den måde kan du ledsages af en bekendt, så du ikke er alene igennem aftenen – så hvis du modtager en bryllupsinvitation med den information, bør du overveje muligheden! Hvis du beslutter at invitere nogen, har du to muligheder: enten kan du invitere en person du kan lide, hvor det fælles spil giver dig mulighed for komme ham eller hende nærmere. Eller du kan invitere en god ven, der bare altid har det sjovt. Begge muligheder er gode, men den første er forbundet med en højere risiko. Det kan vise sig, at personen ikke er på samme bølgelængde som dig, således at begivenheden kan blive anspændt for jer begge.

3. Vær åben, mød nye mennesker

Fokusér ikke kun på folk du kender. Lægger du mærke til nogen, der synes at være sympatisk? Tal med dem! Ved bryllupper bryder du altid nemmest isen med; ”hvordan kender du gommen/bruden?” Samtalen vil helt sikkert få dig til at føle dig bedre tilpas blandt deres venner.

Hvis du sidder ved siden af et par som du ikke kender, kan du sandsynligvis godt antage at du kommer til at tilbringe noget tid i deres selskab – men vær ikke bange for at indlede en samtale. Bryllupper er en god mulighed for at møde nye mennesker og bekendtskaber, så udnyt situationen!

4. Fokusér på andre, ikke dig selv

På denne dag er det ikke dig og din ensomhed, der er centrum for opmærksomhed, kun brudeparret. Alle gæsternes øjne er fokuserede på dem, og ikke på dig. Singlerne ved brylluppet er ikke den største attraktion. Prøv at slappe af, og nyd den lykke og kærlighed der har markeret dagen for det lykkelige ægtepar!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen