af Amalie Strange
15619

”Hvad nu hvis...?” - 20 ekstra partnerforslag om dagen

Med funktionen ”hvad nu hvis...?” får du hos PARTNERMENIVEAU muligheden for at lede mere aktivt efter den perfekte partner. Søgekriterierne er mere fleksible, hvilket gør det muligt, at se flere partnerforslag end normalt. Læs tre oplysninger om "Hvad nu hvis ...?" som du ikke kendte før.

Hvad nu hvis drømmepartneren er lige om det næste hjørne

1) PARTNERMEDNIVEAU giver dig flere passende forslag

Mange singler har en klar forestilling om, hvordan deres kommende partner skal være. Ved at udfylde søgekriterier er det ganske let at udtrykke dine ønsker digitalt. Vil du gerne have en partner mellem 39 og 45 år? PARTNERMEDNIVEAU holder sig til dine søgekriterier og giver dig kun forslag, inden for den ramme, du har sat. Men hvad nu hvis den eneste ene er to år yngre end din ønskede aldersgruppe, eller bor et par kilometer længere væk, end hvad du finder optimalt?

2) "Hvad nu hvis...?"

Grundprincippet bag partnerforslag hos PARTNERMEDNIVEAU er enkelt: Inden for brugerens angivne søgekriterier bruges en algoritme til at finde det bedste match. Hvis søgekriterierne er for snævre, kan du gå glip af mange interessante partnerforslag. Med funktionen ”Hvad nu hvis...?” kan du se, hvem der befinder sig lige præcis udenfor dit søgeområde. Her får du foreslået profiler, som af mindst én årsag, er blevet udeladt af den normale partnerforslagsliste.

Et eksempel: Camilla er 35 år, fra Odense og er en kvinde, som søger en mand. Ifølge hendes søgekriterier søger hun en akademiker mellem 32 og 35 år, som er sporty (atletisk) og som bor i nærheden (mindre end 50km) af Odense. ”Hvad nu hvis...?” viser Camilla profiler på interessante brugere, der matcher hendes personlighedstest rigtig godt, men som ikke ville dukke op i hendes partnerforslagsliste, fordi de ikke matcher alle hendes søgekriterier. Hun kunne for eksempel få foreslået en sporty akademiker på 35 år, som bor 70km uden for Odense.  

3) Fordelene ved udvidede søgekriterier

Det er den samme teknologi bag de almindelige partnerforslag og forslagene i ”Hvad nu hvis...?”, men de befinder sig på hver deres liste. Du vil stadig være i stand til at skelne mellem normale partnerforslag og listen med forslag på baggrund af de udvidede søgekriterier. Forskellen er, at kriterierne for ”Hvad nu hvis...?” ikke er lige så strenge og viser partnerforslag, som passer til dig som person, men som ikke nødvendigvis matcher dine søgekriterier 100 %.

Med kun ét klik bestemmer du, om forslaget er interessant eller ej. Hvis du synes om et forslag, kan du sende en besked eller 5 spørgsmål. Så bliver forslaget automatisk flyttet over til din normale liste over partnerforslag. Hvis du afviser forslaget, kan du ikke kontakte personen på et senere tidspunkt. Forslaget vil være fjernet fra din liste for altid.    

Har du erfaringer med "Hvad nu hvis...?" funktionen? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

 

Andre artikler som kunne interessere dig:

Dating tips du ikke havde regnet med!

Afrodisiakum - Hemmelige tricks til at øge tiltrækningskraften?

Forelskelse: Lad den vokse til kærlighed!

Kommentar

Kære Uwe, Mange tak for din henvendelse. Man kan sagtens blot lade "Hvad nu hvis" forslaget blive stående og tage beslutningen senere hvis man ønsker dette. Dog kan man ikke fortsætte i listen før man har taget et valg. Dit forslag er blevet taget til efterretning og vi sender det videre til vores udviklingsafdeling som vil kigge nærmere på dette. Hele vores koncept er baseret på denne matchmaking og den psykologiske kompabilitet som man kan læse nærmere om inde under "Om os" og de tilhørende rådgivningssider. Vi har stor success med dette koncept og har dagligt folk der finder deres partnere ved hjælp af vores koncept. Vi er godt klar over at udseende også spiller en faktor, men vi har valgt at lægge vægt på den psykologiske kompabilitet, da det drejer sig om mere end blot fysisk tiltrækning. Vi takker dog for din feedback og håber da at du finder hende du søger via vores side.

En god funktionalitet, men stærkt irriterende og formynderisk at man ikke kan overføre forslagene til den almindelige liste uden at tage kontakt omgående. Kunne jo godt tænkes man gerne ville overveje og evt. tage kontakt på et senere tidspunkt, men det har man ikke mulighed for på denne måde? Det må I rigtigt gerne gøre noget ved. I det hele taget er det en begrænsende faktor, at man ikke kan foretage en egentlig søgning i det hele taget. Kan sagtens følge konceptet, men når alt kommer til alt drejer det sig om kemi og (fysisk)tiltrækning, og for eget vedkommende, hvor jeg, som rigtigt mangge mænd er, er visuelt orienteret synes jeg at jeg spilder en masse tid med at skulle klikke ind på mine partnerforslag blot for at erfare, at langt over 75% af dem er uinteressante da de udseendemæssigt ligger klart uden for mine præferencer. Derfor - lav en egentlig søgefunktion og/eller i det mindste lad mig se tilgængelige billeder allerede på forslagsstadiet, så jeg ikke skal bruge en masse unødig tid på at klikke mig ind på alt! Glæder mig til at høre om det! ;O) Uwe