Kvinde søger mand: Hvor gemmer han sig?

Kvinde søger mand

Det er en kold eftermiddag i marts. Regnen gør gaderne spejlblanke. Alligevel er der et par enkelte ude og spadsere, også et ældre ægtepar. Manden holder en paraply over deres hoveder og tager nænsomt om sin hustru, for at hun ikke skal blive våd. Sofie kigger på parret, og da en regndråbe triller ned af hendes næse, ønsker hun, at hun også havde en mand. Og en paraply. Hun søger stadig efter sin store kærlighed.

Kvinden, som søger drømmemanden

‘Hvor ville det være dejligt, at have nogen, der ville holde en paraply for mig’, tænker hun. Hun trasker trist af sted langs butiksvinduerne. Hun har været single i fem år og ønsker mere end noget andet at finde en partner. Hun er på udkig efter en mand som forstår hende, lytter til hende, kan holde hende om aftenen, når hun kommer hjem fra arbejde, og som er der for hende i både gode og dårlige tider.

Hun går hun ind på en cafe og sætter sig ved et tomt bord. Hun tager en avis fra bordet og begynder at bladre, mens hun drikker fra sin caffe latte. Hendes øjne falder på ”Kvinde søger mand” kontaktannoncerne. Mens hun læser en annonce, tænker hun, at hun aldrig har brudt sig om idéen om at benytte sig af et datingsite: ”Der kan jo ikke ske noget ved at prøve?” Hun begynder at drømme om den mand, hun ønsker sig og kommer til at vælte sin kaffe, da hun leger med sit hår.

Kvinde søger mand - tror du stadig på det tilføldige møde?Manden, som søger ægte kærlighed

Han sidder omkring en halv time ved cafébordet og surfer på internettet på sin bærbare computer. Han er på udkig efter en datingside, der passer til ham, hvor han kan skrive en lille annonce – “Mand søger kvinde”. Han har siden sin skilsmisse for to år siden ikke haft en ny kæreste, og han savner en kvinde ved sin side. Han leder efter en, som er det samme sted i livet, som han selv. Mens han tænker, observerer han sine omgivelser. Ved bordet ved siden af ham sidder en kvinde. ”Hun ser dejlig ud” tænker han, og ser tilbage på computerskærmen.

Han får øje på en kontaktannonce:

Kvinde søger mand: En spontan kvinde, 44 år, 1,70 meter høj, leder efter en sød mand.

Mødet

Han beslutter sig med ét for at registrere sig hos en datingside, og i samme øjeblik vælter kvinden ved siden af ham sin kaffe. ”Åh nej!” Hun mumler noget og forsøger at fjerne de store beigefarvede kaffe-pletter på tøjet. ”Skal jeg lige hjælpe dig?”, han tilbyder hende sin serviet. Servitricen kommer hurtigt til med en klud og får styr på rodet. ”Der skete præcis det samme for mig for to dage siden”, siger han og ser ud som om han ved præcis, hvordan hun har det. ”Må jeg tilbyde dig en ny kop kaffe?” ”Ja tak” siger hun og smiler genert. Han kigger hende dybt i øjnene, griber så sin computer og sætter sig over til hendes bord.

Foretrækker du det tilfældige møde? Eller vil du hellere tage sagen i egen hånd? Så meld dig til hos PartnerMedNiveau i dag!

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion