Datingtips til singlemænd: Ved du, hvad du vil?

Datingtips til singlemænd

Har du længe været singlemand, og går du og ønsker dig en ny partner? Er du træt af, at læse om vanskelige scoretricks på diverse ”how-to”-internetsider? Her får du singleterapeut og datingcoach Mikael Hoffmanns bud på, hvordan du kommer videre i dit kærlighedsliv. Mikael er uddannet psykoterapeut, og hjælper hver dag mennesker til at få et bedre liv. Igennem hans daglige terapeutiske arbejde, udgivelsen af en bog, skriverier på hans blog og via hans personlige erfaringer, har han opnået ekspertviden indenfor dating og parforhold.

Er du træt at at være single?

At være single kan være et bevidst valg. Nogle mænd gider ikke alt det besvær et parforhold kan indebære, de har det ganske glimrende, når de er alene. Ifølge singleterapeut Mikael Hoffmann er der alligevel mange singlemænd, der kommer til et punkt, hvor de føler, der mangler noget i livet. De savner intimiteten og følelsen af at stå sammen, muligheden for at kunne blive gamle sammen og dele minder om et godt liv.

Det betyder mere og mere jo ældre man bliver, og det fraskriver man sig, hvis man har opgivet parforholdet“, siger Hoffmann. Flere undersøgelser viser, at singlelivet er hårdere for mænd end for kvinder, og at det kan have konsekvenser for både det psykiske og fysiske helbred, særligt hvis livet alene er uønsket. Og den uønskede singletilværelse ser ud til at være mere udbredt blandt mænd end kvinder.

Ihvert fald vil knap halvdelen af mandlige singler ifølge en undersøgelse fra Gallup gerne have en kæreste nu. Seks procent savner endda tosomheden så meget, at de føler sig ensomme. Kun en fjerdedel af kvinderne, er ligeså trætte af at være singler.1

Virker scoretricks?

Mikael Hoffmann møder i sit arbejde mange singlemænd, der har det svært ved at finde en ny partner. Det er hans opfattelse, at det vanskelige ikke er at lære nye mennesker at kende, men derimod at finde den rette partner.

Der er temmelig mange der henvender sig til mig, fordi de har svært ved at få det til at lykkes. Egentligt er det ikke så svært at få sig en date. Det, der er det virkelig svære, er at finde den helt rigtige person som man svinger godt med, og så få parforholdet til at vare ved. Det er der, slaget skal slås. Og det er der, det kræver en masse viden, livserfaring og selvindsigt at få det til at fungere ordentligt.”

Og om man finder den rette partner kan blandt andet hænge sammen med, hvordan man leder. Mandemagasiner er som oftest fyldt med ”Scoretricks & guides” til at få den lækre kvinde med hjem i seng . PARTNERMEDNIVEAU spurgte datingcoachen om scoretricks virker: “Ork ja! Det gør de på nogen kvinder, men det er meget vigtigt at gøre sig klart – hvad er det man vil? Hvis det er sådan, at du lærer de billige scoretricks, og får en med hjem, og så regner med, at det er hende her du skal bygge rede med, det er hende du skal have børn sammen med og blive gammel sammen med – så kan det godt være, du går galt i byen.

Scoretricks kan give resultater lige nu og her, men hvordan virker de i det lange løb? Det er noget som er værd at overveje. Ved at fortælle en indstuderet joke, bliver kun en meget lille del af personligheden vist frem. Den hjælp og vejledning, der tilbydes til mænd, der gerne vil finde en ny partner, er ofte ikke rettet mod at skabe længerevarende seriøse forhold. Datingråd skal derfor læses med tanke på, hvad man ønsker sig, og benyttes derefter.

4 Gratis datingtips fra eksperten

Men hvis man ikke skal benytte sig af scoreteknikker, hvordan skal man så gå frem? Står du og skal på en date, eller spekulerer du bare generelt over, hvordan du forbereder dig bedst muligt? Her kan du læse, hvad Mikael Hoffmann sagde, da vi bad ham om 4 professionelle tips:

1. Slap af!

Hvis jeg skal give nogle gratis tips til, hvad man kan gøre, når man møder en kvinde vil jeg særlig sige ”Slap af!”. Både hvis du møder en mand eller en kvinde – slap af!

2. Tal ud fra dig selv.

Lad være med at være alt for meget ovre i din date. Når du er ovre i hende (eller ham), skal det være fordi du er nysgerrig og stiller nysgerrige spørgsmål. Men ellers tal ud fra dig selv forstået på den måde, at man taler om, hvordan man selv har det. ”Jeg synes, det er en smuk solnedgang”, ”Her er dejligt varmt” og ”Jeg har haft det sjovt på arbejdet i dag” er gode eksempler.

3. Lyt til hinanden.

Husk at stille spørgsmål og lyt til hinanden.

4. Lær dig selv at kende.

Og sidst med ikke mindst vil jeg sige: Lær dig selv at kende. Sørg for at du er den person du rigtigt gerne vil være, inden du begynder at lede efter den partner, du gerne vil være sammen med.

Er du blevet nysgerrig på datingcoachens arbejde, kan du besøge Mikael Hoffmanns hjemmeside www.DatingDanmarkCoaching.dk her og hans personlige Google+ side her.

Kilder

Kilde: 1http://www.b.dk/nationalt/singlelivet-er-haardest-ved-maend

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange