Sport: Et boost til både ego og libido!

Pressemeddelelse

Berlin, 02.08.2016

Folk, der regelmæssigt dyrker motion, har en meget større seksuel appetit end dem, der ikke motionerer! Hele 71% af de singler, der dyrker motion regelmæssigt, hævder, at de har et “stort behov for sex”. Til sammenligning er det blot 50% af dem, der ikke motionerer, der hævder at have samme store behov.
Desuden, jo mere folk motionerer, jo større rolle spiller udseendet, når de leder efter en kommende partner/ægtefælle. Faktisk indrømmer 79% af de singler, der motionerer, at udseendet er vigtigt, mens blot 53% af de singler, der ikke motionerer, mener, at udseendet har en betydning for deres valg af partner.

At se sport på TV gør, at man føler sig sexet

Det ser også ud til, at blot det at se sport på TV har en positiv effekt på ens selvopfattelse, specielt når det kommer til selvværd! Af de singler, der regelmæssigt ser sport på TV, føler hele 76%, at de er ‘selvsikre’ og 60% ville betegne sig selv som ‘sexede’.

Det er tydeligt, at det at dyrke motion samt at følge sportsbegivenhederne synes at være den bedste kombination for at få en sjov sommer under lagnerne…!

René Holten Poulsen og Pernille Blume: Guldmedaljer for at være de mest attraktive atleter

I en anden undersøgelse, som PARTNERMEDNIVEAU har foretaget, starter René Holten Poulsen (Kano og kajak) og Pernille Blume (Svømning) sommeren med en tidlig sejr som Danmarks mest attraktive atleter. René Holten Poulsen løb af med 30% af stemmerne og Pernille Blume med hele 46% af stemmerne.

På 2. og 3. pladsen ligger de mandlige atleter Mikkel Hansen (Håndbold) med 21% af stemmerne og Jonas Høgh-Christensen (Sejlsport) med 20%. Mens de kvindelige sølv- og bronzemedaljer for udseende går til Fie Udby Erichsen (Roning) med 18% og Caroline Wozniacki (Tennis) med 16%.

Når man kigger på tidligere store sportsnavne, løber Camilla Martin (Badminton) med guldet for at være den mest attraktive sportskvinde gennem tiderne – med 67% af stemmerne. Fulgt af Michael V. Knudsen (Håndbold) blandt herrerne med 45% og Mikkel Kessler (Boksning) med 37%.

Hvad er den mest sexede sportsgren?

Danske singler valgte også den sport, som de fandt mest og mindst attraktiv:

TOP: Den mest sexede sportsgren:
1. Svømning (17%)
2. Håndbold (13%)
3. Tennis (10%)

FLOP: den mindst sexede sportsgren:
1. Brydning (21%)
2. Boksning (13%)
3. Kuglestød (10%)

Svømning er en af favoritterne blandt undersøgelsens deltagere – måske er det pga. den minimale påklædning, som atleterne har på, der gør det så tiltrækkende at se på denne sportsgren….

Find kilden til ovenstående undersøgelse på dette link: https://www.partnermedniveau.dk/kaerlighedsguide/sexlyst-og-sport

Kilder:

PARTNERMEDNIVEAUs undersøgelse blandt 9.000 danske brugere om effekten af regelmæssig motion og det at se sport på TV, juli 2016.
Metode:
Ved indmeldelse på PARTNERMEDNIVEAUs dating platform, udfylder singler en personlighedstest, der består af 200 spørgsmål. Blandt disse spørgsmål bliver medlemmerne bedt om, på en skala fra 1 til 7 (hvor 1 er det laveste), at vurdere deres interesse for de nævnte aktiviteter.
PARTNERMEDNIVEAU har analyseret svarene fra personlighedstesten – medlemmer, der vurderede 4 eller over på spørgsmålet “Se TV”, og dem, der valgte en score på 3 eller derunder.
Det samme mønster blev brugt på spørgsmålet “Regelmæssig motion for helbredets skyld”.

PARTNERMEDNIVEAUs undersøgelse angående sportsudøvere og de mest attraktive sportsgrene er blevet foretaget blandt 100 af PARTNERMEDNIVEAUs medlemmer.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion