Øg din sexlyst med god motion

sport

At dyrke sport holder din krop pæn, styrker helbredet, giver styrke og velvære, og så giver sport og motion dig også større sexlyst og selvtillid! Dit udseende forbedres, når du dyrker sport, og med en flot krop bliver din udstråling bedre, og det kan medføre, at du får nemmere ved at finde en kæreste. Det viser sig nemlig, at jo mere man motionerer, jo større bliver kravene til en kommende partners udseende. Så der er al mulig grund til at fortsætte med at dyrke motion.

Effekten af sport:

PARTNERMEDNIVEAU har foretaget en undersøgelse på effekten af sport blandt 9.000 danske singler.
Folk, der motionerer regelmæssigt, har en meget større seksuel appetit end dem, der ikke motionerer! Hele 71% af de singler, der dyrker motion regelmæssigt, hævder, at de har et “stort behov for sex” sammenlignet med blot 50% af dem, der ikke dyrker motion.
Samtidig viser det sig, at jo mere folk motionerer, jo vigtigere bliver fysisk tiltrækning i deres søgen efter en partner. Faktisk indrømmer 79% af de singler, der motionerer, at deres partners udseende er vigtigt, mens blot 53% af de singler, der ikke motionerer, mener, at udseendet har nogen betydning.

Få større sexlyst med regelmæssig motion

Så er du på udkig efter en kæreste, så skal du fortsætte med eller begynde på at dyrke sport, det vil der helt sikkert komme noget godt ud af! Både din sundhed og dit udseende ændrer sig til det bedre, når du dyrker motion, og nu viser undersøgelser tilmed, at din sexlyst stiger, når du dyrker motion. Og det er jo i allerhøjeste grad værd at tage med, specielt når du igennem PARTNERMEDNIVEAU har fundet dig en dejlig date, som forhåbentlig kan blive til en sød kæreste. Er du i tvivl om, hvordan og hvornår forholdet skal udvikle sig mht. sex, så kan du finde gode råd og vejledning på hjemmesiden.

En seriøs partner, der hjælper dig gennem dating-livet

Hos PARTNERMEDNIVEAU er vi seriøse, når det gælder det at matche folk. På hjemmesiden kan du finde mange gode råd til, hvordan du får det bedst mulige ud af at date både online og i virkeligheden. Desuden kan du finde gode råd til hvad du kan skrive i din profiltekst, hvordan vi finder det rette match, hvordan du dater mv. Alle, der tilmelder sig PARTNERMEDNIVEAU, skal igennem en personlighedstest, og det er ud fra den, at vi matcher dig med singler, som vores test fortæller os, at du ville passe godt sammen med. Begynd at arbejde på din profil allerede i dag, og gå fremtiden i møde med den perfekte kæreste!

Tilmeld dig nu!

Læs mere om undersøgelsen: her

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion