Skandinaviske singler: Modebevidste og kræsne

mode dating

BERLIN, marts 2015. En ny og stor undersøgelse foretaget af PARTNERMEDNIVEAU, med 846 medvirkende skandinaviske singler, afslører, hvordan tøj og stil spiller en vigtig rolle i kærlighed og dating anno 2015. Hele 88 % af de adspurgte mener, at partnerens påklædning spiller en essentiel rolle, og over halvdelen af kvinderne ville være parate til af skille sig af med en date udelukkende på grund af hans dårlige tøjstil.

Det er et velkendt faktum, at skandinaver i høj grad går op i deres påklædning. Men præcis hvor meget vægter vi egentligt tøj, og hvor vigtigt er det med stil, når det kommer til jagten på ​​en potentiel partner? Hele 88 % mener, at det er vigtigt hvordan partneren går klædt, imens 79 % anser tøjstil som en afspejling af ens personlighed. Bemærkelsesværdigt tilkendegiver over halvdelen af kvinderne (56 %) ligefrem, at de ville være parate til at droppe en umiddelbart egnet partner på grund af dårlig tøjstil. Modebevidstheden afspejles også i deltagernes vurdering af deres egen stil: Et overvældende flertal, 91 % af kvinderne og 80 % af mændene, opfatter sig selv som velklædte.

Det tøj, som vi elsker og hader

Kvindernes favoritter er skovmandsskjorten og læderjakken, der står i stærk kontrast til de utjekkede fløjlsbukser og kasket. Det klassiske jakkesæt og slips deler vandene mellem kvinderne og betragtes for nogle, som kedeligt og traditionelt, mens andre stadig finder det business chik og attraktivt.Som man måske kunne forvente, vinder sokker i sandalerne prisen for værste modebrøler, efterfulgt af sports- og joggingtøj til daglig brug.

Mændene finder det utiltrækkende, når kvinderne skifter den fortrukne korte kjole eller jeans ud med de mere tildækkende beklædningsdele, som rullekrave eller maxikjole.

Høje hæle overvurderes

Når det kommer til valg af sko, foretrækker begge køn så behageligt et fodtøj som muligt, på både første date og i hverdagen. 79 % af mændene foretrækker at iklæde sig en behagelig sko, og kun 41 % af kvinderne bryder sig om høje hæl på dates.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion