Tips til at finde evig kærlighed!

evig kærlighed

Hemmeligheden til evig kærlighed er egentlig ganske enkel. Hvorfor? Fordi kærlighed er mere end en følelse, det er en beslutning. Evig kærlighed beder om, at vi fastholder positive illusioner, er tilgivende og ofte griner. Læs med her, vi giver dig tips og råd til hvordan du finder evig kærlighed.

Forskningen tror på evig kærlighed!

Forskerne ved Stony Brook University har ved hjælp af røntgen, sammenlignet reaktioner i hjernerne hos par, der havde været sammen i mindst 20 år, med hjernereaktioner hos nyforelskede par. De kiggede på, hvordan par reagererede, når de blev vist billeder af deres elskede. Det viste sig at 10% af dem, der havde været sammen i lang tid, udviste de samme kemiske reaktioner som dem der var nyligt forelskede. Forskerne mener derfor, i modsætning til hvad mange tror, at den stærke romantiske og lidenskabelige følelse kan forblive i forholdet for evigt.

Hemmeligheden til at opretholde evig kærlighed

Trods et samfund, hvor skilsmisser er på sit højeste, bibeholder vi stadig ønsket og troen på romantik og livslang kærlighed. Den gode nyhed er, at evig kærlighed virkelig eksisterer! Eksperter er dog enige om, at hårdt arbejde er nødvendigt for at holde kærligheden i live:

Idealiser ikke kærligheden

Russ Harris, en forfatter og parterapeut fra Australien mener, at vi er nødt til at give slip på urealistiske forventninger om kærlighedsforhold. Vi må lære at se vores partnere for den de i virkeligheden er og stoppe med at fokusere på fejl. Harris siger også, at vi skal turde gå helhjertet ind i et forhold og tænke over vores værdier og hvem vi ønsker at være i et forhold med. Det er mere vigtigt at få forholdet til at bevæge sig fremad, end at vi går i stå, fordi vi hele tiden vil have vores vilje, hver især.

Kommuniker mere

Familierådgivere og parterapeuter er enige om, at kommunikation er nøglen til et lykkeligt forhold. Par, der gør det til en vane, at snakke om både store og små ting er mere solidariske i forholdet. Et tip er, ikke blive fanget i diskussioner om, hvad der er rigtigt og forkert. Hold samtaler nysgerrige, levende og frie for krav, til gavn for kærligheden.

Tips til et stærkere forhold:

1 Udtryk taknemmelighed: Kig efter de positive kvaliteter i din partner og sig det.

2 At respektere hinanden: Lige meget om I er alene eller i andres selskab, er det vigtigt at vælge ord og tonefald med omhug.

3 Skab minder: Gennem miniferier, fester, eller små kærlighedsnotater, sørg for at have en mulighed for at holde kærligheden i live.

4 Giv plads til hinandens forskelle: Mens modsætninger siges at tiltrækkes, så har vi alle en bred vifte af aspekter til vores personligheder. Værdsæt din partner ved at komplementere hinandens unikke værdier.

5 Fastholde positive illusioner: Fra forskningen af Marcel Zentner, PhD, fra University of Geneva, lærer vi: “Mænd og kvinder, der fortsat hævder, at deres partner er attraktiv, sjov, venlig og ideel for dem – på næsten alle måder – forbliver lykkelige sammen“.

6 Omfavn tilgivelse: I Joseph Campbells ”The Power of Myth” taler han om essensen af ægteskab, og senere diskuterede det med journalisten Bill Moyers på PBS. Han kaldte “loyalitet” essensen af ægteskab – “ingen utroskab –”. ”Gennem uanset hvilke prøvelser eller svære perioder, vil du forblive tro mod hinanden”

I et ægteskabet, skal du hver dag elske, og tilgive. Det er en løbende sakramente – kærlighed og tilgivelse.

At finde nogen at dele livslang kærlighed med

De som er singler, og som længes efter en partner at tilbring livslang kærlighed med, føler sig måske lidt håbløse og en smule opgivende. Så hvorfor ikke få hjælp fra PARTNERMEDNIVEAU? Takket være vores videnskabeligt designet matchmaking metode, introducerer vi dig til andre ligesindede singler, som søger langsigtede og seriøse forhold. Vi er overbeviste om, at vores metode, gør det muligt at lade dig date kompatible singler – det kan muligvis kan være det første skridt til evig kærlighed!

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen