International Dating

International dating

PARTNERMEDNIVEAU tilbyder med søstersider i mere end 30 lande et netværk til den, som søger kærlighed på tværs af landegrænserne. Se i oversigten til højre eller søg i Danmark, ved at registrere dig på vores platform over oversigten. Indenfor og udenfor dette netværk har vi gravet nogle af de mest overraskende internationale datingbetingelser frem. Andre steder i verden kan man f.eks. opleve, at religiøse mænd skal kigge med, eller at regeringen skal give lov.

International dating Island – Elektronisk værn mod fætter-kusinesex

Den lille islandske befolkning med relationelle bånd på kryds og tværs har mere end en gang givet anledning til ufrivilligt seksuelt samkvem mellem slægtninge. Ikke at samkvemmet oprindeligt var ufrivilligt, men mange islandske familierelationer er først blevet opdaget efter akten. Således har en islænding mere end en gang opdaget sin date på et familiemedlems familiefoto til et familietræf … Ja, det kan blive ret kompliceret at være islænding. Derfor har Sad Engineer Studios udviklet en app, som tjekker, om to personers slægtsforhold er lige lovlig tæt til sensualitet. Holder to smartphoneejere deres telefoner med appen sammen, lyder en alarm, hvis de er tæt beslægtede.

International dating Singapore – Regeringen som Kirsten Giftekniv

I Singapore er der i modsætning til Island nok indbyggere, til at få blandet generne godt og grundigt. Hvis bare indbyggerne gad blande. Fødselsraten er faldet helt ned til 1.19 barn per singaporeanske kvinde i 2013. En af verdens laveste. Siden 1984 har regeringen som modtræk arrangeret forelskelseskurser i skolen, statssponsorerede dating arrangementer så som madlavningskurser, sejlture, visning af romantiske film og tips til, hvordan man kan have sex på utraditionelle steder. Sponsorater og andre goder går primært til folk i den højere ende af indtjeningsregistret. Ideen er, at dette er den bedste investering.

International dating Iran – Overvåget datingForvirret mand kigger op over en bordplade

I Iran skal man tværtimod gøre sit for at få lov til at blande gener. Hos datingbureauet Amin International Family and Cultural Institute er reglerne klare. To personer kan mødes to gange under opsyn af en imam. Vurderer imamen, at et tredje møde er hensigtsmæssigt får parret lov til at mødes på egen hånd til senest kl. 19. Efter det skal de to gifte sig eller aldrig ses igen.

International dating Kina – Partnersøgning sat i system

For mange kinesere ligger en anden hindring i vejen for at finde den helt rigtige. De har simpelthen for travlt til søgningen. Desuden er det ikke mange forældre, som tillader deres teenager at date. De unge utrænede voksne ved derfor ikke altid, hvad de skal stille op. At mange i aldersgruppen deler værelse med andre, cementerer de dårlige betingelser for romantik. Disse problemer omgås bl.a. ved at lave papirudklip, der fungerer som en slags kontaktannoncer. Bedsteforældre står i parker eller på andre offentlige steder og deler sådanne papirudklip ud for deres børnebørn, som ikke selv har tid eller knowhow. Lykkes søgningen skal staten i sidste ende give sin tilladelse, før et par må vies.

International dating Tyskland – Kærlighed med afkast

Syd for grænsen giver en vielsesattest økonomiske fordele. Bl.a. nedsatte sygesikringsgebyr, skattelettelser og fordele i forhold til pension og handel med ejendom. Det samme gør sig hverken gældende for enlige eller ugifte forældre. Selv om homoseksuelle par siden 2001 har haft muligheden for registreret partnerskab, har de ikke ret til de samme økonomiske fordele, som gifte heteroseksuelle.

International dating Australien – Wanna date, mate? 😉

Til sidst tager vi dig med helt om på den anden side af jordkloden. Traditionelle forestillinger og lange romantiske følelsesspil har svære betingelser i Australien. Over halvdelen af de afslappede australier synes, det er i orden at invitere på date med en sms. Det hovedsageligt mænd, der flirter per sms. Og det er oftest kvinden, der bejler til manden.

Er du interesseret i dating uden for Danmarks grænser? Se hvilke lande vi er repræsenteret i til højre på siden her.

Kender du en spændende skik fra international dating? Skriv en kommentar og del den med andre.

Kilder

Kilder:

http://ibnlive.in.com/news/new-android-app-helps-icelanders-avoid-accidental-incest/386362-11.html

http://www.nytimes.com/2008/04/29/world/asia/29iht-sing.1.12428974.html?_r=0

http://de.slideshare.net/gherm6/dating-and-marriage-for-middle-school-students

http://www.chinadaily.com.cn/en/doc/2003-08/27/content_258799.htm

http://www.thedatereport.com/dating/pop-culture/2137-dating-styles-around-the-world/

http://www.expatica.com/de/essentials_moving_to/essentials/marriage-and-divorce-in-germany 3264_9949.html

http://www.couriermail.com.au/news/shy-guys-switching-on-to-text-message-courtship-and-girls-say-its-ok/story-e6frer4f-1225880329000?nk=578731ab65f368786b863668b76fddb9

Om forfatteren: Mark Seth

Mark Seth er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Mark Seth