At se Broen gør dig mere attraktiv!

PRESSEMEDDELELSE

21 September, 2016

Og disse serier, bør du undgå, hvis du vil imponere din date…

Her til efteråret går tv-serierne i gang igen. Men kan din specifikke smag på dine favorit tv-serier nu også påvirke dit kærlighedsliv..? Vores seneste undersøgelse fortaget på 289 skandinaviske singler afslører, at din smag i tv-serier faktisk kan påvirke dit kærlighedsliv!

Så hvilken serier kan hjælpe dit kærlighedsliv? En ny undersøgelse fortaget af PARTNEMEDNIVEAU afslører, at Broen indtog førstepladsen med 34% af singlerne, som mente, at det er den serie, man bør følge med i. Sherlock endte på andenpladsen, når det kom til serien som anses for at være mest attraktivt at være en følge med i (27%). Selvom det ikke ligefrem er en romantisk serie endte Homeland på tredjepladsen (26%).

Dog har vi dårlige nyheder for singler som følger med i The Walking Dead, da 31% af deltagerne mente, at det var den serie, der var mindst attraktive at se. Den blev efterfulgt af Mr. Robot med 18% af de adspurgte, der mente, at følge med i denne serie, blev anset som ikke værende attraktivt. Den tredje mest frastødende serie var Hannibal (et nej fra 17% af singlerne).

TV date – top eller flop?

Hvad synes de skandinaviske singler virkelig om dem, som kan lide at nusse på sofaen i løbet af en dateaften? Da vi spurgte deltagerne om, at vælge at se en tv-serie sammen derhjemme, var en god idé på en date, svarede 52% af mændene, ja, sammenlignet med kun 28% af kvinderne. 31% mente, en tv-serie kunne være et godt samtale emne for en første date, og 40% mente, at have den samme smag i tv-serier gør en date endnu mere attraktiv!
39% mente, at det er en god ide at liste deres favorit tv-serie i deres online dating profil, fordi det vil hjælpe med at finde en person, som har samme interesser som en selv.

Netflix og chill – kendis-version

Det vigtigste er ikke kun, hvad du ser, men også hvem man ser det med! Vi spurgte, derfor de skandinaviske singler, om hvilken nutidig tv-karakter, de ville nusse med foran skærmen, og der kan vi afsløre, at mændene valgte Sofia Vergara (der spiller Gloria i Modern Family). Kvinderne derimod, valgte Kevin Spacey, (der spiller Frank Underwood i House of Cards) som manden, de ville tilbringe en hyggeaften med.

Kilde; 289 registreret medlemmer hos PARTNERMEDNIVEAU i 2016. 61% af kvinderne.

Læs også: Romantiske komedier – hvad skandinaviske singler mener

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion