Den perfekte partner…

Pressemeddelelse

18.08.2016

Hvordan bliver man den perfekte partner? 10.000 singler deltog i PARTNERMEDNIVEAUs internationale søstersides nylige undersøgelse angående forventninger til en fremtidig partner. Resultaterne viser, at singler ønsker, at deres partner skal dele sine bekymringer, tilbringe kvalitetstid sammen og se godt ud, når de går ud sammen. Datingsidens researchteam var interesserede i at finde ud af, om skandinaviske singler har andre ønsker og forventninger til en kommende partner end singler fra andre lande.

Det kommer måske ikke som en overraskelse, at de ønsker singler har er forskellige verden over. En ting, som de fleste singler havde til fælles, uanset hvilket land de kom fra, var, at de havde været singler i mere end to år. Undersøgelsen blev udført af PARTNERMEDNIVEAUs søsterside, og de spurgte 10.000 singler fra hele verden inklusiv 704 skandinaver.

Mange forventer, at deres partner afbryder al kontakt med sin ex

I gennemsnit 29 procent af skandinaverne svarede, at de mener, at deres partner skal afbryde al kontakt med sin ex-partner. I Finland deler blot 18 procent denne holdning, mens 48 procent af singlerne fra USA og 44 procent af de norske singler foretrækker, at alle spor fra tidligere forhold slettes.

At tilbringe kvalitetstid sammen er den bedste måde at vise sin kærlighed

Den mest værdsatte måde at vise sine følelser på er ved at tilbringe tid sammen med sin partner. Denne mening deles af 62 procent af skandinaverne. 69 procent af svenskerne mente, at dette er den bedste måde at vise sine følelser på, mens blot 47 procent af de hollandske singler er enige. Kvalitetstid sammen er vigtigst for de irske singler – hele 80 procent mener, at det er den bedste måde at vise sine følelser på.

Singler ønsker at høre sætningen, “Jeg elsker dig”, mindst en gang om ugen

En anden måde at vise sine følelser på er ved at sige, “Jeg elsker dig”. I gennemsnit forventer 70 procent af de skandinaviske singler, at deres fremtidige partner siger de magiske ord mindst en gang om ugen, og de fleste ønsker at høre ordene flere gange om ugen.

At være i stand til at dele sine bekymringer er vigtigt

93 procent af de skandinaviske singler mener, at partnere ikke kun skal dele deres lykkeligste øjeblikke men også problemer og bekymringer. Denne mening var rimelig ens verden rundt.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion