Kærligheds-nytårsforsæt: Hvad drømmer de skandinaviske singler egentlig om?

1

Berlin, December 2016. Nytåret nærmer sig og flere og flere singler, ønsker at finde en partner at dele det nye år med. På de sociale medier såsom Twitter, er der mange håbefulde nytårsforsæt fra singler, som ønsker at finde kærligheden. PARTNERMEDNIVEAU, har samlet nogle af de bedste Tweets fra Skandinavien i kærlighedens tegn fra de sidste 5 år.

Spis sundere, stop med at ryge og dyrk noget mere motion. Det er de typiske nytårsforsæt danskere sætter sig for hvert år. Især vægten bliver der fokuseret meget på. At have en ideal vægt og en sommerklar krop, er noget vi sætter øverst på listen.

De seneste år er der dog begyndt at blive fokuseret på andet end det ydre. Med et stigende antal af datingsider de sidste 5 år, er kærligheds-nytårsforsæt, det at finde den eneste ene, begyndt at blive mere populære på de sociale medier såsom Twitter.

I stedet for kun at fokusere på krop og udseende, fokuseres der nu mere og mere på kys, sex, lidenskab og kærlighed. Januar er også den måned på året, hvor online dating er mest aktiv. Vi oplever som regel den højeste stigning af nyoprettet profiler i denne måned. Vores statistik viser blandt andet at der var 70% flere som oprettede profiler hos i Januar 2015 end måneden før.

Selvom det måske kan virke mere indlysende at jagte kærligheden i de lysere og varmere måneder på året, hvor energien og kuløren er mere med os, er januar måneden, år efter år fortrukken blandt singlerne. Folk foretrækker at starte på en frisk ved nytårsskiftet og lægge fortidens skuffelser bag sig. Dette betyder at online datingsider, er med til at hjælpe folk med at komme i gang med at date igen, uden at skulle bruge tid på at tage til singletræf, og samtidigt, kan de også gemme den vinterblege kulør, og de ekstra kilo på sidebenene efter julen, lidt væk ved første møde.

Kærligheds-nytårsforsæt er blevet mere og mere populære blandt de skandinaviske singler som ønsker at finde den eneste ene. Vi har samlet 10 af de bedste Twitter nytårsforsæt fra Danmark og Norge fra perioden 2010 – 2015 i kærlighedens tegn.

tweet

nummer 2 tweet1

nummer3 tweet3

nummer4 tweet4

nummer5 tweet5

nummer6 tweet6

nummer 7 tweet7

nummer8 tweet8

nummer9 tweet9

nummer 10 tweet10

nytårsforsæt

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion