Find den rigtige datingside for dig: Hvorfor vælge PARTNERMEDNIVEAU?

At vælge den rigtige dating side er en vigtig del i din søgen efter forholdssucces. Så hvorfor vælge PARTNERMEDNIVEAU? Fordi vi har et intelligent matchmaking-system, ægte medlemmer og vi forpligter os til de højeste standarder indenfor kundeservice og sikkerhed, hvilket gør det lettere at finde en date (og langvarig kærlighed) hos os. Prøv os i dag!
Hvorfor os?

 

Hvorfor vælge PARTNERMEDNIVEAU?

Hvis du tænker på at prøve online dating, vil du uden tvivl efterforske lidt før du vælger en datingside. Du spørg måske dig selv, hvorfor PARTNERMEDNIVEAU? Kort sagt, bør du vælge os, fordi vi ved, hvad det vil sige at ønske at opleve ægte kærlighed. Vi forstår, at de fleste danske singler blot ønsker at finde en kompatibel og omsorgsfuld partner. Vi forstår også, at ikke alle har tid til at søge efter sådan et match. Det er netop derfor at, PARTNERMEDNIVEAUs matchmaking-system, er designet til at hjælpe dig med at finde et match på to måder: et, vi fokuserer på kompatibilitet og to, vi bestræber os på at effektiviserer søgeprocessen.

En datingside der tilbyder ægte kompatible matches

Hos PARTNERMEDNIVEAU mener vi, at finde en kompatibel partner – en person, der virkelig passer til din livsstil og dating ambitioner, er altafgørende for langsigtet lykke. Derfor er vores intelligente matchmaking-system designet til at kombinere placering i Danmark med individuelle søgepræferencer og en personlighedsprofil (baseret på ”fem Faktor modellen” af personlighedspsykologi). Vi ønsker at være sikker på, at dem, du finder på vores hjemmeside også passer til dig på længere sigt.

En hjemmeside som matcher dine forventninger

Når man søger efter et langvarigt forhold, giver det mening at være selektiv.  PARTNERMEDNIVEAU er her for at hjælpe dig med at finde de rigtige singler for dig. De fleste af vores medlemmer er interessante, uddannede danskere mellem 30-55 år, som er på udkig efter langvarig kærlighed. Vi filtrerer også automatisk inaktive brugere, og proaktivt fjerner de brugere vi mistænker for ikke at være ægte, så vores medlemmer ikke spilder deres tid på useriøse brugere. Vores hjemmeside er også fuld optimeret til mobil og tablet, så medlemmerne kan holde kontakten med deres matches, hamle op med beskeder og meget mere når de er på farten.
Er du klar til at vælge en dating side, som passer til dig? Så klik på knappen nedenfor og registrere dig - eller læs videre for at finde ud af mere om dating hos PARTNERMEDNIVEAU.

 

Tilmeld dig nu!

Læs også

 • Singler på din bølgelængde
  Singler på din bølgelængde

  PARTNERMEDNIVEAUs brugere, er de danskere som er på udkig efter en langsigtet forhold. For at finde dette, har de brug for at finde en person, som de virkelig matcher med på alle niveauer.

  Dette er et koncept, men kan betyde forskellige ting for forskellige mennesker: nogle fokusere på religion, andre på etnicitet, alder eller andre specifikke kriterier. Den røde tråd er et ønske om kompatibilitet - og det er noget, vi er specialiserede i.

  At vælge PARTNERMEDNIVEAU som din datingside, tillader vi dig at søge blandt matches egnet til dig, uanset hvilke personlighed træk og fremtidsplaner du prioriterer. Desuden har vi skræddersyet vores dating rådgivning, så du kan finde hjælp og support til din situation, hvad det så end må være. Fra enlige forældre datingtips til rådgivning for single karrierefolk, kan du finde dating hjælp hos os.

   

 • Ekspert forholds rådgivning
  Ekspert forholds rådgivning

  Vores hjemmeside tilbyder løbende, et opdateret høj kvalitets online-indhold, herunder ekspert indsigt, videnskabelige undersøgelser og aktuelle akademiske forskning vedrørende forhold og dating. Mens forhold er langt fra en definitiv videnskab, tror vi på, at tilbyde vores medlemmer den seneste psykologi og adfærdsforskning, er et værdifuldt grundlag for romantisk succes. Til det formål rådgiver vi os jævnligt med en bred vifte af eksperter, som giver dig eksklusiv dating rådgivning.

  Vi inddrager også vores medlemmer i vores egen forskning. Vi laver jævnligt anonyme undersøgelser, der har til formål at opdage sandheden om dating i Danmark, så vi virkelig kan skræddersy vores råd til de emner, som danske singler er mest interesseret i. Vi ønsker aktivt at gøre det muligt for vores medlemmer at finde et meningsfyldt forhold, og samtidig tilbyde troværdig viden, der støtter deres langsigtede mål.

 • Kundeservice
  En støttende tjeneste

  Vi ved, at mange af de single mænd og kvinder på vores hjemmeside, forsøger sig med online dating for første gang. Det er derfor vores kundeservice team er dedikeret til at støtte søgen efter kærlighed på alle niveauer. Vi tilbyder et omfattende multi-trins indledende proces for vores medlemmer, og vi har derfor et dedikeret team klar til at besvare eventuelle spørgsmål du har omkring dating, samtidigt kontrollerer vi alle profiler manuelt for at sikre ægteheden.

  Vi mener også at vores medlemmers sikkerhed og privatliv er altafgørende. Hovedprincippet i vores kommunikation, er at beskytte dine personlige oplysninger, så alt følsomt data er krypteret og ikke bliver delt med andre medlemmer eller tredjemand. For at beskytte vores medlemmer, bruger vi også ID Authentication, Manuel Profile Verification, SSL-kryptering og Fraud Detection Systems, som standard på tværs af vores hjemmeside.