Jeg er:
Angiv venligst dit køn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast en gyldig adgangskode.
« Tilbage
Hvorfor os?
13 mio
Samlet antal medlemmer

Mere end 13 millioner medlemmer på verdensplan

52/48
Lige kønsfordeling

Vores medlemsbase består af 52% kvinder og 48% mænd

100%
Profilkontrol

Manuel profilkontrol sikrer et seriøst og sikkert datingmiljø

Find den rigtige datingside for dig: Hvorfor vælge PARTNERMEDNIVEAU?

Hvorfor os?

At vælge den rigtige dating side er en vigtig del i din søgen efter forholdssucces. Så hvorfor vælge PARTNERMEDNIVEAU? Fordi vi har et intelligent matchmaking-system, ægte medlemmer og vi forpligter os til de højeste standarder indenfor kundeservice og sikkerhed, hvilket gør det lettere at finde en date (og langvarig kærlighed) hos os. Prøv os i dag!Hvorfor os?

Hvorfor vælge PARTNERMEDNIVEAU?

Hvis du tænker på at prøve online dating, vil du uden tvivl efterforske lidt før du vælger en datingside. Du spørg måske dig selv, hvorfor PARTNERMEDNIVEAU? Kort sagt, bør du vælge os, fordi vi ved, hvad det vil sige at ønske at opleve ægte kærlighed. Vi forstår, at de fleste danske singler blot ønsker at finde en kompatibel og omsorgsfuld partner. Vi forstår også, at ikke alle har tid til at søge efter sådan et match. Det er netop derfor at, PARTNERMEDNIVEAUs matchmaking-system, er designet til at hjælpe dig med at finde et match på to måder: et, vi fokuserer på kompatibilitet og to, vi bestræber os på at effektiviserer søgeprocessen.

En datingside der tilbyder ægte kompatible matches

Hos PARTNERMEDNIVEAU mener vi, at finde en kompatibel partner – en person, der virkelig passer til din livsstil og dating ambitioner, er altafgørende for langsigtet lykke. Derfor er vores intelligente matchmaking-system designet til at kombinere placering i Danmark med individuelle søgepræferencer og en personlighedsprofil (baseret på ”fem Faktor modellen” af personlighedspsykologi). Vi ønsker at være sikker på, at dem, du finder på vores hjemmeside også passer til dig på længere sigt.

En hjemmeside som matcher dine forventninger

Når man søger efter et langvarigt forhold, giver det mening at være selektiv. PARTNERMEDNIVEAU er her for at hjælpe dig med at finde de rigtige singler for dig. De fleste af vores medlemmer er interessante, uddannede danskere mellem 30-55 år, som er på udkig efter langvarig kærlighed. Vi filtrerer også automatisk inaktive brugere, og proaktivt fjerner de brugere vi mistænker for ikke at være ægte, så vores medlemmer ikke spilder deres tid på useriøse brugere. Vores hjemmeside er også fuld optimeret til mobil og tablet, så medlemmerne kan holde kontakten med deres matches, hamle op med beskeder og meget mere når de er på farten.
Er du klar til at vælge en dating side, som passer til dig? Så klik på knappen nedenfor og registrere dig – eller læs videre for at finde ud af mere om dating hos PARTNERMEDNIVEAU.

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion