Mand søger mand – det næste skridt

Mand søger mand

Thomas lader hånden løbe igennem det korte lyse hår. Han kigger ned på tegningerne på skrivebordet foran sig. Det er igen blevet sent på jobbet, alle andre på tegnestuen er gået hjem for flere timer siden. De skal hente børn, købe ind og lave spaghetti bolognese til familien. Han sukker, kigger en sidste gang ud af de store panoramavinduer, ud over kanalen hvor byens lys spejler sig, og slukker designerlampen på skrivebordet. Hjemme hos Thomas er der ingen der venter.

Mand søger mand og et seriøst forhold

På vejen hjem på cyklen kører han forbi sin gamle stambar. Fra den åbne dør kan han høre klirrende glas og en gammel rocksang bliver spillet på musikanlægget. Dette har både en tiltrækkende og frastødende effekt på ham. Men han tramper videre i pedalerne, han vil hjem og nyde sit hyggelige køkken og få noget ordentligt mad. Før i tiden gik han meget ud og havde ofte held med at møde søde fyre. Men nu orker han ikke længere at hænge i baren til den lyse morgen, for at søge efter en tilfældig flirt, som han af erfaring ved kun holder i et par måneder. På det seneste har han mærket en forandring i prioriteter og værdier, han vil gerne finde noget varigt, én han kan dele sit liv og sine tanker med.

Middag for én

Anne, Thomas søster, har flere gange forsøgt at arrangere dates for ham med fyre fra hendes omgangskreds. Det har resulteret i nogle akavede møder som Thomas ikke ser tilbage på med glæde. Han elsker sin søster og hendes forsøg på at gøre ham glad, men somme tider virker det som om, at hun tror, at man automatisk passer sammen, når bare man er homoseksuel.

mand søger mandMens han spiser frikadeller, kartofler og salat læser han nyheder på nettet. Rundt om i verden brænder krige og konflikter, politikere bliver hængt ud og bøger kritiseret. Thomas interesserer sig for politik og kultur, både på nationalt og internationalt plan. Men af og til føles det næsten som spildt energi at holde sig så grunddigt opdateret, når der ikke sidder nogen på den anden side af morgenbordet, som er enig eller uenig i hans mening om lederen i weekendavisen. Thomas drømmer om en mand, der er på samme intellektuelle niveau, og som kan blive lige så optaget af diskussioner, som ham selv.

En ny chance

Senere, da han ligger med computeren på skødet i sengen, tænker han over, hvad hans gode ven Magnus fortalt ham i weekenden. Magnus er en person med fingeren på pulsen, meget modebevidst og kender altid en fest eller en nyåbnet bar. Magnus er begyndt at møde fyre, han finder via nettet, med henblik på at starte nogle uforpligtende flirts. Det er ikke lige præcis dét, Thomas har i tankerne, men han kan godt lide ideen om at oprette en profil, og i ro og mag gå på opdagelse efter andre fyre – mand søger mand. ”Der må være et alternativ”, tænker Thomas, og begyndte at taste på sin computer.

Leder du som Thomas efter et seriøst forhold? PartnerMedniveau hjælper dig med at finde andre singler med samme prioriteter som dig, når du som mand søger mand. Start personlighedstesten her allerede i dag!

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange