Her er de mest attraktive professioner blandt danske singler!

attraktive professioner

Berlin, April 2016. PARTNERMEDNIVEAU har fået et indblik i hvor attraktive og intelligente, danske singler ser sig selv på baggrund af deres profession. Undersøgelsen afslører at de mest attraktive singler blandt kvinder er direktører, og de mest attraktive singler blandt mænd er Chefkonsulenter. Når det kommer til intelligens, både hos mænd og kvinder, er der ingen tvivl om at selvtilliden er helt i top hos lektorer, da dette er det mest intelligente erhverv ifølge dem selv.

Undersøgelsen gik ud på at rangere singlernes erhverv. I denne forbindelse tog vi udgangspunkt i to kategorier: Attraktivitet og Intelligens.

Statistikkerne er baseret på brugernes selvevaluering hvor de skulle rangere sig på en skala fra 0-7, hvor intelligente og attraktive de selv synes de er.

Det viser sig, at danske kvinder med en direktør stilling, betragter sig selv som mest attraktive og danske kvindelige lektorer betragter sig selv som mest intelligente.

Blandt danske mænd, er chefkonsulent den mest attraktive stilling og ligesom kvinderne, var det også mandlige lektorer som indtog første pladsen som mest intelligente ifølge dem selv.

Nedenfor vises en top 5 liste over de erhverv, danske singler anser sig selv værende mest attraktive og intelligente:

Her ses de mest attraktive erhverv blandt singlerne:

Kvinder Mænd
1. Direktør 1. Chefkonsulent
2. Forsker 2. Direktør
3. Chefkonsulent 3. Arkitekt
4. Arkitekt 4. Advokat
5. Revisor 5. Manager

Her ses de mest intelligente erhverv blandt singlerne:

Kvinder Mænd
1. Lektor 1. Lektor
2. Chefkonsulent 2. Advokat
3. Journalist 3. Forsker
4. Læge 4. Læge
5. Arkitekt 5. Direktør

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion