Dating 50 plus - At finde den rigtig match er første skridt på vejen

Hos PARTNERMEDNIVEAU er vi eksperter i at matche folk, sådan at du, som kommende "dater", har mulighed for at møde netop den person, som matcher dig både personlighedsmæssigt og holdningsmæssigt. Skal et kommende forhold have mulighed for at udvikle sig, er det vigtigt, at man har nogle ting tilfælles, og at man har et rimeligt match holdningsmæssigt; ellers er en date næsten dømt til at mislykkes.
dating 50+

Derfor skal alle nye medlemmer hos PARTNERMEDNIVEAU gennem en videnskabelig baseret personlighedstest, sådan at vi har mulighed for at sætte jer sammen med andre, der matcher jeres personlighed.

Dating 50 plus er for alle singler, der har nået en vis alder

Er du blevet træt at at vente på, at "Mr. Right" eller den helt perfekte kvinde dukker op, og ringer på din dør? Har du fået nok af dine venners venmenende forsøg på at koble dig sammen med "den helt rigtige" person? Og er du træt af at sidde hjemme og se TV, efter at du er blevet alene? Så er det på tide, at du prøver dating, og er du senior, eller bare over de første ungdomsår, så er det dating 50+, du skal forsøge dig med. Tag et enkelt skridt ad gangen:

1 lav en helt ærlig og oprigtig profil. Fortæl hvem du er, og gør det så ærligt og oprigtigt som muligt uden at gå i for mange detaljer. Fremhæv dine positive sider, men fortæl så ærligt som muligt om dem. Skriv ikke for meget negetavt i din profiltekst, såsom "jeg kan ikke fordrage...", "jeg hader når..." eller andet af samme skuffe.

2 Tænk over, hvad du selv lægger mærke til, når du læser profiltekster. Når du først har besluttet dig for at dating 50 plus er næste skridt for dig, så tag også det skridt, som er, at skrive en profiltekst, der vækker interessen hos din kommende date. Lad være med at fortælle at du er en kattedame, der fodrer alle kvarterets katte hver eneste aften - det er nok ikke det, der er dit vigtigste personlighedstræk. Selvom du lever og ånder for dine børnebørn, så hører de ikke hjemme i din profiltekst, og dem kan din date tids nok komme til at høre om. Og er du fodboldfan, så lad være med udelukkende at fortælle om dit favorithold i din profiltekst.

3 Senior dating er seriøs business. Tag dating 50+ seriøst. Sæt forventningerne lidt ned, og giv din date en chance for at vise, at han er andet og mere end de kiksede sko, at hun måske har taget lidt for meget make-up på for at tage sig så godt ud som muligt etc. Alle er nervøse! Vær åben og lyttende, og er der ikke gensidig interesse, så sig pænt tak for hyggeligt selskab, og vær ikke bange for at sige, at du ikke føler at kemien er der.

 

Tilmeld dig nu!

 

Giv dig selv chancen for at møde kærligheden igen - dating 50+ er det perfekte værktøj

Har du fået lyst til at prøve senior dating, så er det nu, du skal skrive dig op hos PARTNERMEDNIVEAU og begynde at tage dating 50 plus seriøst. Opret en profil allerede i dag og glæd dig til at tage på date i morgen!

Læs også

  • netdating

    Har du en travl hverdag? Har du svært ved at finde andre singler? Så er netdating måske svaret!

  • Dating 40+

    På PARTNERMEDNIVEAU er dating 40+ næsten som en leg! Læs med her og se, hvordan du kan registrere dig med det samme.

  • kristen dating 50+

    Leder du efter nogen, der deler dit livssyn og værdier? Med vores matchmaking, kan du møde andre kristne singler, og finde den helt rigtige partner for dig!