Single på Valentinsdag? Her er vores tips!

Valentinsdag

For mange singler er Valentinsdag en pinefuld påmindelse om, at du mangler den helt rigtige partner i dit liv. I stedet for at gøre denne dag til noget negativt, så omfavn den og forkæl dig selv på en måde som gør dig glad.

Valentinsdag som single – lær at forkæle og elske dig selv

Mange mennesker begynder at føle sig ensomme, bare ved tanken om ikke at være i et forhold på Valentinsdag – dagen, hvor vi fejrer kærligheden. Hvis du er single, kan Valentinsdag være en mulighed for at reflektere over kærlighed og finde ud af, hvad du egentlig søger, når det kommer til at finde den helt rigtige partner.

Mange mennesker finder den store kærlighed senere i livet, og kan derfor føle en form for misundelse når de ønsker sine kollegaer, venner eller veninder en god Valentinsdag med deres respektive partnere. Denne tankegang fører ikke til noget positivt.

Derfor kommer PARTERMEDNIVEAU med nogle forslag til, hvordan du kan forkæle dig selv, lære at elske dig selv som single, og i stedet få en god Valentinsdag.

Brug Valentinsdagen til at lave en liste over ting, du er taknemmelig for

Det er overraskende, at selv en smule refleksion over hvor meget du har at være taknemmelig over, gør at du kan føle dig gladere. Lav en liste over de ting i dit liv, der virkelig får dig til at indse, hvor heldig du er. Sæt listen på dit køleskab og grib enhver chance du har, når du får ondt af dig selv eller bliver trist, til at tilføje ting på listen eller lave en plan, der løfter dit humør igen.

ValentinsdagGør noget særligt for dig selv

Hvis du elsker blomster, så send nogle til dig selv. Hvorfor ikke? Eller aftal med en ven at sende blomster til hinanden. Forkæl dig selv med noget særligt på denne dag, det vil få dig til at føle dig gladere. Valentinsdag handler om at føle sig speciel, og så betyder det ikke så meget, hvilken måde det sker på.

Valentinsdag er den perfekte anledning til at skrive dine ønsker til en fremtidig partner ned

Valentinsdag er en dag, hvor man særligt skænker kærligheden en tanke, uanset om man er i et forhold eller single. Det er også dagen for mange singler, hvor ønsket om at finde den rigtige ofte bliver forstærket. Hvis du søger et lykkeligt parforhold, så lav en liste over vigtige egenskaber, som du ønsker din fremtidige partner skal have. Sæt dig ned og virkelig tænk igennem, og skab dig et klart billede af, hvad du ønsker.

Læs også: Find en kæreste, som passer perfekt til dig

Hæng ud med dine nære single venner på Valentinsdag

Tro det eller ej, der er andre end dig, som er single på Valentinsdag. Højst sandsynligt, vil de også gerne lave noget positivt på en dag som denne. Ingen kan lide at sidde derhjemme og se romantiske komedier med sig selv. Så hvorfor ikke leje et par film, købe noget lækkert chokolade, og hænge ud med dine venner på Valentinsdag? Dette kan være en god anledning for dig og dine venner til at nyde lidt kvalitets tid sammen, og gøre hinanden glade på denne dag.

Eller….

Gå på en første dateValentinsdate

Det virker måske ulogisk for nogen, og mange vil mene at Valentinsdag er til for at fejre kærligheden, med nogen man elsker.

Det hele behøver ikke at være så traditionelt og kedeligt, grib chancen og tag på date, det kan være du har heldet med dig, og du ender med en fantastisk partner. Denne Valentinsdate kunne være starten på noget særligt, eller i det mindste en sjov historie at have med i bagagen.

For dig som søger den helt rigtige

Ønsker du at møde nogen, er der mange muligheder for dig, som er single. Parforhold tilbyder ligesom singlelivet, både på glæder og udfordringer. Det er derfor vigtigt at finde en, du passer godt sammen med, når du søger efter en partner online.

“Gennem personlighedstesten kan du blive bekendt med flere sider af dig selv”

Hos PARTNERMEDNIVEAU, matches singler ud fra deres baggrund, personlige søgekriterier og en personlighedsprofil baseret på en stor personlighedstest. På den måde kan du også blive fortrolig med sider af dig selv, som du ikke var klar over, hvilket også er med til at gøre det nemmere at finde en, som passer til dig. Som single i dag, går du sikkert rundt med en masse tanker om forventninger til en potentiel partner – og det kan derfor være godt at vide, at dine partnerforslag ligger vægt på det samme.

Tilmeld dig helt gratis hos PARTNERMEDNIVEAU idag og find en partner som passer perfekt til dig.

valentinsday

Læs også: Bedste datingside for dig som søger et seriøst forhold

Så brug denne Valentinsdag til at fokuserer på, hvad der gør dig glad og alle de fantastiske ting, du har i dit liv. Disse ovenstående forslag til en god Valentinsdag som single, vil helt sikkert gøre din Valentinsdag bedre, og kan samtidig også gøre dig mere åben i forhold til hvordan du skal takle kærligheden i fremtiden.

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen