PARTNERMEDNIVEAU går op i kundeservice

Vores vigtigste formål er, at du finder en partner, som du kan blive lykkelig sammen med – så afslappet, nemt og sikkert som muligt. Derfor er kundeservice af høj kvalitet en af vores hovedprioriteter. Vores kundeserviceafdeling er til rådighed seks dage om ugen og hjælper dig med alle dine spørgsmål og problemer – med en svartid på under 24 timer.

PARTNERMEDNIVEAU beskriver god kundeservice med følgende fire punkter:

 

Transparent: Med god kundeservice får du tid til at finde den eneste ene, i stedet for at bruge energi på at tyde uigennemskuelige priser og abonnementsaftaler. Vi fokuserer på, at vores medlemmer skal kunne gennemskue den aftale de indgår med os, at der ikke nederst på siden er gemt noget væk med småt. Kort sagt, at vi udviser gennemsigtighed.

Sikker: Hvis du ønsker fuld adgang til alle funktioner, og beslutter dig for at købe et premiummedlemskab, går din betaling primært til at sikre et højt niveau af sikkerhed: Vi kontrollerer alle profiler og profilbilleder manuelt og har nogle af markedets mest sikre filtre og processer til at opdage falske profiler og de såkaldte ”scammere”. Hos PARTNERMEDNIVEAU kan du derfor føle dig sikker på at møde ægte mennesker med ærlige intentioner og ønsker om at finde en kæreste.

Fair: Vi er faktisk så sikre på vores produkt, matchmaking og medlemmer, at vi tilbyder dig kontaktgaranti: Kontaktgaranti giver dig gratis forlængelse af dit medlemskab, hvis du ikke har opnået kontakt med andre medlemmer i løbet af dit seksmåneders medlemskab. Det er kun fair.

Tilgængelig: Du har mulighed for at komme i kontakt med vores kundeservice seks dage om ugen. Hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller bare vil fortælle os, hvor glad du er for din nye kæreste, kan du kontakte os via vores kontaktformular. I langt de fleste tilfælde har vi en svartid på under 24 timer. Desuden har vi en hel sektion, der fungerer som rådgiver for dig, der leder efter kærligheden på internettet og som generelt er interesseret i forelskelse og parforhold.

Med disse fire punkter sørger vi for et stabilt fundament for din partnersøgning. Så er det bare op til dig at læne dig tilbage, lære dine partnerforslag at kende og nyde turen!

Har du spørgsmål eller kommentarer? Du kan kontakte kundeservice via vores hjælpecenter.

Andre artikler som kunne interessere dig:

Dating sider – fra skamfuldt til sofistikeret og moderne

Her finder du PartnerMedNiveau’s priser

Hvor sikre er mine PARTNERMEDNIVEAU-billeder?

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion