af PartnerMedNiveaus redaktion
12416

ID-verificering: Bevis, at din profil er ægte

Kender du det? Nogle gange kan man tøve med at kontakte partnerforslag på grund af tvivl om ærlighed på profilen. Hjælp os med at skabe mere tillid til din profil. Bliv ”Verificeret medlem” og gør det trygt for alle at kontakte dig.

Når du logger ind på PARTNERMEDNIVEAU, stoler du på, at vi præsenterer dig for interessante partnerforslag, der passer til dig. Vi arbejder hver dag på at kunne garantere, at alle nye brugere er seriøse omkring at finde en partner, og vi godkender alle profiler manuelt med henblik på at styrke integriteten. Vær med til at skabe mere tillid imellem medlemmerne på siden.    

ID-verificering hos PARTNERMEDNIVEAU”Verificeret medlem” – bekræft din identitet

Alle premiummedlemmer kan få ID-verificering på deres profil. Dette mærke vil forsikre dine partnerforslag om, at din profil og tilhørende oplysninger, som alder, billeder og bopæl er ægte. Verificeringen er med til at give dine partnerforslag en tryg følelse, når de kontakter dig, og hjælper dig til ikke at være bekymret for at kontakte andre medlemmer. Men for at vores kundeservice kan bekræfte din identitet, har vi brug for din hjælp.

Hvordan fungerer PARTNERMEDNIVEAUs ID-verificering?

For at gøre dig til et verificeret medlem har vi brug for en kopi af dit pas, kørekort eller et andet officielt billed-ID og en kopi af dit sygesikringsbevis med din aktuelle adresse.  Med disse dokumenter kan vi kontrollere om dine oplysninger passer med din profil. For at vi kan udføre identitetskontrollen, skal du som registreret premiummedlem klikke på ”ID-verificering”. Her finder du en individuel sikkerhedskode, som du skal sende til os sammen med kopierne af din legitimation. Sådan sikrer vi, at din legitimation og din profil hører sammen.

For at blive verificeret medlem, skal du blot sende kopierne af din legitimation til vores kundeserviceafdeling pr. e-mail eller med posten til:

E-mail: verificering@partnermedniveau.dk

Postadresse:
Spark Networks Services GmbH
- PARTNERMEDNIVEAU -
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin  

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Tager det lang tid at få en ID-verificering?

Identitetskontrollen udføres efter modtagelsen af din legitimation og straks efter vil din profil blive tildelt ID-verificering.

Hvad sker der med mine oplysninger?

PARTNERMEDNIVEAU kan forsikre dig om, at de informationer, der kræves for at få ID-verificering, vil blive behandlet fortroligt. Kopierne af din legitimation vil efter identitetskontrollen blive destrueret (makuleret). Vi håber, at du vil gøre brug af muligheden for at blive verificeret medlem og vise dine partnerforslag, at du er seriøs omkring netdating.
Hvis ét af dine partnerforslag ikke har fået sin identitet verificeret, skal du ikke blive nervøs. Måske er vedkommendes legitimation stadig ved at blive godkendt, eller han eller hun har ikke haft tid til at indsende papirerne. Bring emnet op og tag en ærlig snak, og forsøg eventuelt at opmuntre dit partnerforslag til at blive et verificeret medlem.

 

 

Andre artikler som kunne interessere dig:

Online dating - tre gode tips til din dating profil

6 tegn som afslører, at han er interesseret i dig

Dating tips du ikke havde regnet med!