Nytårsforsæt – Find dit livs kærlighed!

nytår

Nytår er oftest der, hvor man fejrer årets succes, og samtidigt sætter sig nye mål: for eksempel at finde en partner. Det er det perfekte tidspunkt at skabe nogle nye kærligheds-nytårsforsæt, for at sikre at du får et dejligt og sund kærlighedsliv i 2016.

Frygter du at være alene igen til næste år?

Presset og tanken om at være single et år til, er endnu mere skræmmende end det egentlig er at være single. Men bare rolig, der er håb forude! Med den erfaring du har fået af at være single, kan du give dig selv nogle realistiske og klare mål, for hvad du forventer, der skal ske i dit kærlighedsliv, inden du træder ind i det nye år.

En fabelagtig og spændende tid går dig i møde. Ved at sætte scenen for næste år, og dedikere slutningen af året, til at gøre dig nogle overvejelser om at finde den kærlighed, du ønsker i 2016, er det meget lettere at opfylde disse mål.

Stil dig selv følgende spørgsmål:

et Er du følelsesmæssigt det rigtige sted i livet?

to Har du stoppet kontakten med alle dine ekser?

tre Føler du dig tilfreds med dit liv, dig selv, og hvor du er på vej hen?

fire Er der store udfordringer, som holder dig tilbage, for at finde et forhold? Og i så fald, hvordan kan du overvinde dem? Hvis du ikke føler du kan overvinde dem på egen hånd, hvorfor så ikke tale åbent om det med nogen?

Disse spørgsmål er alle vigtige at spørge dig selv, før du begynder at involvere dig seriøst med en potentiel partner. Hvis du er tilfreds med dig selv og dit liv, er det ofte også lettere at skabe plads til andre og lære nye mennesker at kende.

nytårsforsæt

Realistiske nytårsforsæt og mål for en fremtidig partner

Skab realistiske mål for fremtiden, baseret på hvad du har lært fra det foregående år. Hvis du har været i et forhold som ikke fungerede, så har du en bedre fornemmelse af, hvad du sigter efter denne gang. Du er måske også blevet mere tålmodig, når det gælder om at finde den helt rigtige partner, og giver dig selv tid til at lære personen at kende, før du beslutter, om du ønsker at ses igen.

Disse ting, er blandt andet med til at danne dig som person, og blive mere målrettet omkring, hvad du egentlig ønsker at finde hos en partner. Et godt tip er at skrive ting, som du gerne vil opnå i dit kærlighedsliv i 2016 ned, fordelen ved at nå det, og hvordan det vil påvirke dit liv. Vær sikker på at besvare spørgsmålet: hvad kan du gøre for at nå dine mål?

Læs også: Dette skal du lede efter hos en partner – 6 centrale kvaliteter

Tag handling!

Bevæg dig i retningen af dine mål, små ændringer du laver i dag, kan bevæge dig mod dine langsigtede mål. Selvom du måske føler vejen er lang, skal du nok nå dem, så længe at du tager handling.

Én gang om måneden gennemgår du dine fremskridt. Tænk over, hvad du skal gøre i næste måned, for at komme endnu tættere på disse mål. Når du fokuserer på denne måde, opnår du ting meget hurtigere end før. Med tiden, kommer du til at glæde dig til at komme tættere på de ting, som du har sat dig for.

nytårNytårsforsæt: Mød din fremtidige partner hos PARTNERMEDNIVEAU

Hvis dit nytårsforsæt er at møde den eneste ene, så tænk på at lave en liste over steder, du gerne vil besøge, og aktiviteter du gerne vil prøve af.

Dette kan tage noget af det pres, du måske føler, når du involverer dig i et nyt parforhold, for at have de samme drømme, fremtidsplaner og visioner i livet, kunne være en positivt start, at dele med en ny date.

Hos PARTNERMEDNIVEAU kan du komme tættere på dette ønske i det nye år. Vi tilbyder alle nye medlemmer en omfattende personlighedstest.

Med denne funktion sørger vi ikke kun for, at dem som tilmelder sig vores side er på udkig efter et langsigtet og seriøst forhold, men også for at øge succesen med vores matchmaking, da vi har mulighed for at introducere vores medlemmer for partnerforlag, hvis personlighed passer til deres.

Tænk positivt

Forsøg altid at tænke positivt, når det gælder om at finde den eneste ene. Du vil opleve at alt bliver meget nemmere, og du får mere energi og tro på at han/hun findes derude et sted.
Du ønskes et vidunderligt nytår og et dejligt, succesfuldt og kærlighedsfuldt 2017!

Registrer i dag og find din eneste ene i 2017!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen