Farvel til PARTNERMEDNIVEAU – det sidste skridt

8

Du registrerede dig hos PARTNERMEDNIVEAU, datede interessante mennesker og fandt til sidst din drømmepartner. Nu vil du og din kæreste vide, hvordan i afslutter jeres medlemskab, og hvad der sker efterfølgende? Vi har samlet de vigtigste informationer til dig.

Sådan opsiger du dit premiummedlemskab

Til en start, skal du have opsagt dit medlemskab. Du kan opsige dit premiummedlemskab når som helst, frem til 7 dage før det bliver forlænget. Der er forskellige måder at opsige det på, den nemmeste er at anvende vores online opsigelsesformular. Under Hjælp. Mere information om opsigelse, finder du i vores almindelige forretningsbetingelser i punkt 5.

Hvornår skal jeg slette min profil?

Det kan være lidt svært at vide, hvornår I er rigtige kærester, og det er tid til at slette profilerne helt. Når du har opsagt dit premiummedlemskab, bliver det ved udløb automatisk til et basismedlemskab igen. Du behøver ikke at fjerne din profil med det samme, hvis du er i tvivl. Det kan også være en mulighed bare at deaktivere matchmakingen til en start, sådan at du ikke bliver ved med at få nye partnerforslag.

Hvis du fortrækker det, kan du selvfølgelig afslutte dit gratis medlemskab når som helst. Det gør du under ”Min konto” og ”Mit medlemskab”. Du sletter profilen ved at trykke på ”her” i afsnittet ”Jeg ønsker at slette min profil” nederst på siden.

Hvad sker der med dine oplysninger, når du sletter din profil?

Når du afslutter dit medlemskab, slettes din profil og alle dine oplysninger. Bagefter har hverken du eller andre medlemmer adgang til din profil. Hvis du ikke ønsker, at billeder eller beskeder skal forsvinde, bør du derfor gemme dem først. Du skal ligeledes gøre dig klart, at medmindre du og dine partnerforslag har udvekslet kontaktinformation, kan I altså ikke længere kommunikere.

Vil du dele din glæde med os?

Mange par har fundet hinanden gennem PARTNERMEDNIVEAU. Internationalt har vores matches ikke kun medført lykkelige forhold, men endda ægteskaber og børn. Er du en af dem, der har fundet kærligheden med vores hjælp? Fortæl os din historie! Send en e-mail til [email protected].

Hvis du vil se, hvordan andre lykkelige par, har delt deres historie, kan du tage et kig her: Kærlighedshistorier

Besøg vores virtuelle rådgivning

Også selvom du er i et lykkeligt forhold, kan et tip eller to fra vores virtuelle rådgivningsafdeling ikke skade. Gå ind på vores rådgivningsside med jævne mellemrum og læs interessante artikler om emner som dating, forhold og kærlighed. Vi ser frem til at se dig igen!

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion