Mobil dating på din telefon

Mobil dating med PartnerMedNiveau

Online redaktion, Oktober 2013

Nu har du mulighed for at tjekke dine partnerforslag, beskeder og meget mere på din mobiltelefon, smartphone eller tablet! PARTNERMEDNIVEAU har udviklet en mobil version, m.partnermedniveau.dk, som passer perfekt til, når du vil date på farten. Du kan logge dig ind uanset, hvor du er, og få et godt overblik over din profil. Prøv mobil dating i dag!

Partnerforslag, beskeder og smil, når det passer dig

PARTNERMEDNIVEAUs medlemmer er travle, ambitiøse mennesker med en stramt planlagt hverdag. Både på jobbet og i det private bliver der stillet høje krav, som skal opfyldes. Smartphones og mobilt internet er blevet uundværlige værktøjer for den moderne dansker, som giver frihed og fleksibilitet, og hele 55 procent mellem 16-74 år anvender i dag deres mobiltelefon til at gå på internettet. Derfor har vi udviklet en mobil version, der gør det nemt og overskueligt for dig at date på mobilen.

Nu er du ikke længere afhængig af en computer for at se den nyeste udvikling på din profil. Du kan læse og besvare beskeder i toget, i køen i supermarkedet, hos tandlægen eller mens du venter på din take-away. Du kan også se dine nye partnerforslag, og hvem der har besøgt din profil siden sidst. Alle de vigtigste funktioner er tilgængelige og nemme at benytte i den nye mobile dating-version.

Hvordan bruger jeg mobil dating?

1. For at logge ind på PARTNERMEDNIVEAU med din mobil, skal du blot indtaste m.partnermedniveau.dk i din browser. Hvis du er ny bruger kan du udfylde vores personlighedstest og købe et medlemskab over din mobiltelefon. Hvis du allerede har en profil, kan du logge ind og se dine partnerforslag og beskeder.

2. Efter at have indtastet dine oplysninger bliver du ført direkte til en oversigt over dine partnerforslag.

3. Derfra kan du navigere videre til andre funktioner ved at tappe menu-knappen i det øverste højre hjørne. Vi har skåret noget af informationen fra den originale version fra, for at give dig et mere overskueligt indtryk og for at tilpasse alting til den mindre skærm.

Har du netop taget et fint billede af dig selv med mobilen, kan du lynhurtigt opdatere dit profilbillede og se, hvordan det ser ud på din profil. Du kan sende smil, spørgsmål og billedeanmodninger og har også hurtig adgang til en oversigt over dit medlemskab, almindlige forretningsbetingelser, databeskyttelse og kontaktoplysninger.

Mobil dating koster ikke ekstra, men er inkluderet i dit medlemskab. Alt hvad du behøver, er din telefon og en internetforbindelse. Få det bedste ud af din tid og prøv PARTNERMEDNIVEAUs mobile version på m.partnermedniveau.dk!

Andre artikler som kunne interessere dig:

ID-verificering: Bevis, at din profil er ægte

Hvor sikre er mine PARTNERMEDNIVEAU-billeder?

”Hvad nu hvis…?” En udvidet funktion!

Om forfatteren: Amalie Strange

Läs mer artiklar skrivna av Amalie Strange