af PartnerMedNiveaus redaktion
10384

PARTNERMEDNIVEAU er e-mærke certificeret

PARTNERMEDNIVEAU kan, som en af de eneste datingsider i Danmark, bryste sig af at være e-mærke certificeret. e-mærket er en non-profit mærkningsordning, der garanterer sikker nethandel i Danmark. Bag ordningen står brancheorganisationer som Forbrugerrådet, Dansk Industri, HK mfl.

 

e-mærket fokuserer på gennemskuelig og forbrugervenlig e-handel, og garanterer dig, at du som forbruger får de rettigheder og oplysninger, som du har krav på, og at PARTNERMEDNIVEAU lever op til gældende dansk lov; e-handelsloven, markedsføringsloven, persondataloven, købeloven og forbrugeraftaleloven.

 

Det er med til at sikre dig og dine penge på bedst mulig vis, og give dig de bedste vilkår for ordentlig e-handel, både før, under og efter du køber et medlemskab.

 

e-mærket garanterer blandt andet, at PARTNERMEDNIVEAU:

 

-    giver dig klar besked om kundeservice

-    sikrer fuld sikkerhed omkring dine personlige oplysninger

-    giver dig information om dine rettigheder, så du ikke blivere bundet af ulovlige vilkår

-    giver dig mulighed for at betale med kort

 

Som bruger kan du gratis kontakte e-mærkets juridiske ekspert team enten via mail eller deres hotline, og få råd og vejledning om dine forbrugerrettigheder på nettet. Se links til e-mærket nedenfor.

Med e-mærket bliver PARTNERMEDNIVEAU løbende kvalitetssikret, så vi lever op til de nyeste regler og direktiver. e-mærket garanterer således, at PARTNERMEDNIVEAU er et sikkert online produkt - i dag såvel som i fremtiden.

 

 

Du kan finde mere information om e-mærket her:

 

Certifikat for PARTNERMEDNIVEAU

Tips og gode råd fra e-mærket

Få hjælp af e-mærket