Karriere eller børn?

Ønske om at få børn

Berlin, Oktober 2015. En ny undersøgelse fortaget blandt ca. 80,000 af PARTNERMEDNIVEAU’s brugere i aldersgruppen 18-50 år, viser en overraskende stor procentdel af singlerne, ikke ønsker børn. Det er især de kvindelige singler, som fravælger familielivet.

Flere mænd end kvinder ønsker børn

Hele 50% af kvinderne ønsker ikke at få børn. Ligeledes afslører undersøgelsen, at 28% af de mandlige singler heller ikke ønsker børn. Overraskende fortæller det os, at mænd i 2015, rent faktisk har et større behov for at stifte familie end kvinder.

Singlerne er villig til at acceptere en potentiel partners børn

Undersøgelsen viser dog også, at 77% af de danske singler er villige til at acceptere en potentiel partners børn.

Derudover, skal det også tages i betragtning, at over halvdelen af vores kvindelige medlemmer (som har styr på karrieren) allerede har børn i forvejen. Mændene (med styr på karrieren) har derimod færre børn, kun 32% af dem har børn i forvejen, og derfor har de muligvis også et større ønske om at få børn end kvinderne.

Er singlerne åbne overfor børn?

Selvom størstedelen af singlerne, faktisk accepterer en potentiel partners børn, og mange af dem har børn i forvejen, er 34% af singlerne stadig åbne overfor at få børn.

Dette viser blandt andet, at danske singler er villig til at gå på kompromis, hvis de finder den rette.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion