af PARTNERMEDNIVEAUs redaktion
496

Giv nogen en tommel op med vores “synes godt om” funktion

mand
Ønsker du at fortælle en af dine matches at du synes om deres profil, men føler dig helt klar til at skrive dem en besked? Måske har hans eller hendes foto fanget din opmærksomhed? Eller måske er du imponeret over deres smag i litteratur? Hvis dette er noget som du kan nikke genkendende til, så prøv vores helt egen ”synes godt om” funktion. Her er det virkelig nemt at lade andre medlemmer vide, at du er betaget af en af deres egenskaber. Sådan her virker det!

Brugen af ”synes godt om” funktionen

Heldigvis behøver du ikke at være en internet ekspert, for at forstå hvordan en ”synes godt om” funktion virker. På mange måde, fungerer vores ”synes godt om” funktion ligesom dem du kender fra andre sociale mediers hjemmesider. Men vores funktion er anderledes, idet den kun er offentliggjort i det omfang at en PARTNERMEDNIVEAU premium medlem, kan se når den person de har matchet med, har ”synes godt om” elementet på deres dating profil.

Det der gør PARTNERMEDNIVEAU så unik, er vores kræsne tilgang til matchmaking. Vi har brugt en masse tid på at diagnosticere algoritmen, som vi bruger til at matche medlemmer, med potentielle partnere.
Ved registrering hos os, er du også forpligtet til at udfylde en omfattende personlighedstest. Denne test giver os en langt mere raffineret idé om dine specifikke dating præferencer. Disse to kombineret elementer, giver os mulighed for at sende dig 3-7 match af høj kvalitet, hver dag. Så hvorfor ikke bruge vores ”synes godt om” funktion, som en måde at nå ud til en person, du har matchet med i dag!

Brugen af vores "synes godt om" funktion, kunne ikke være nemmere. Faktisk er den aktiveret ved hjælp af et simpelt klik! Under hver profil billede og hver tekstindledning, finder du "synes godt om” 'knappen. Ved at klikke på den, kan du udtrykke, at du er synes godt om de oplysninger eller billeder et andet medlem har vist på deres profil. Hvis du vælger at ”synes godt om” et element på deres side, vil de modtage en meddelelse om, at du har vist interesse for dem.

Find ud af om folk ”synes godt om” dig

Det går ikke kun den ene vej med vores ”synes godt om” funktion. Ligesom du kan ”synes godt om” medlemmers profiler som du har matchet med, så kan folk som er blevet matchet med dig også ”synes godt om” din side. Du vil modtage en besked, når nogen har ”synes godt om” en del af din profil, samtidig er du også i stand til manuelt at kontrollere, hvilke medlem det var, og hvad det er, de synes om.

Det er nemt at se, hvem der har klikket på ”synes godt om” knappen på din profil. For eksempel ville du under dit profilbillede være i stand til at se en besked, som lyder "5 medlemmer synes godt om dit profilbillede". Ved at klikke på nummeret (i dette tilfælde "5") vil du være i stand til at se navn, alder og placering af hvert medlem, der har synes godt om dit billede. Du kan også hurtigt gå til deres profil ved at trykke på "se profil" knappen ved siden af deres oplysninger.

Private ”synes godt om”

Blot for at præcisere, og undgå eventuelle misforståelser, er det værd at bemærke, at vores ”synes godt om” funktion er helt eksklusivt til vores datingside – som i øvrigt ikke forbundet med nogen andre sociale netværk. Hvis du ”synes godt om” 'et element af en persons profil, er det kun synligt på PARTNERMEDNIVEAU; det er helt adskilt fra din Facebook-konto, eller lignende steder for den sags skyld.

 

Antal stemmer: 46
Anmeld:
Anmeldelse af "Giv nogen en tommel op med vores “synes godt om” funktion". Gennemsnit: 3.43 af 5 baseret på 46
Kommentar