Efterlad en kommentar på dine favorit profiler

kvinde

PARTNERMEDNIVEAU mener, at god kommunikation er rygraden i ethvert vellykket forhold. Dette er grunden til, at vi har skabt en “kommentar” funktion på vores medlemmers profiler. Hvis du ser en profil, af en af dine matches som interesserer dig, kan du sende dem en kommentar og I kan begynde at lære hinanden bedre at kende.

Når du er logget ind på PARTNERMEDNIVEAU, har du flere forskellige muligheder for at komme i kontakt med dine foretrukne matches. Alle medlemmer kan begynde ved at sende et smil eller nogle spørgsmål. Med premium medlemskab kan du komme tættere på en potentiel partner, ved at kommentere på den del af deres profil, der har fanget din opmærksomhed.
I denne artikel vil du finde svar på oftest stillede spørgsmål, omkring kommentarer på dine match profiler.

Hvorfor skal jeg kommentere mine matches profiler?

Medlemmer af PARTNERMEDNIVEAU skriver ofte detaljerede beskrivelser, om hvem de er, hvad der er vigtigt for dem, og hvad de søger i et forhold. Hvis du har set en profil, der interesserer dig, kan du efterlade dem en kommentar for at vise, at du er ivrig efter at lære personen bedre at kende.
Måske har du opdaget, at du har en fælles interesse med en af dine matches, og du har lyst til at dele dine erfaringer med dem. Det kunne for eksempel være at I begge kan lide at læse science fiction-romaner, og du ønsker at finde ud af, hvem deres favorit forfatter er. Et andet eksempel kunne være at du har set, at en af dine matches har en interessant hobby, som du gerne vil høre mere om. Du kan netop gøre dette, ved at kommentere deres profiler.
Hvordan kan jeg kommentere på mine matches profiler?
Når du ser noget på en profil der fanger dit øje, skal du blot klikke på “kommentar” funktionen nederst til højre, og udfyld det tomme tekstfelt, der vises på skærmen. Når du har indsat din kommentar, vil du og dit match blive informeret på platformen og via e-mail. Du og din modtager vil derefter være i stand til at se kommentaren.

LÆS OGSÅ: Lær at kommentere en af dine matches profil billeder

Hvem kan se mine kommentarer?

På PARTNERMEDNIVEAU, er vi dedikeret til at levere de højeste standarder for privatliv og sikkerhed, og af denne årsag er alle kommentarer kun synlige for afsender og modtager.

Hvad gør jeg, hvis nogen sender mig upassende eller krækende kommenterer?

Alle profiloplysninger kontrolleres af vores team, for at sikre den højeste kvalitet. Som en del af vores sikkerhedsforanstaltninger, er alle kommentarer arkiveret i kommunikations historikken mellem dig og dit match. Hvis en person sender dig en kommentar, som du synes er upassende, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Vi gennemgår kommentarerne, og hvis vi er enige om, at kommentaren er stødende, vil vi fjerne afsenderen som en af dine matche og overveje at fjerne personen helt fra vores hjemmeside.

Bryd isen! Tilmeld dig PARTNERMEDNIVEAU og start en samtale med dine matches ved at kommentere deres profiler i dag.

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion