Mai-Britt & Søren

Værd at vente på
Mai-Britt & Søren
For Mai-Britt var drømmen om en dejlig kæreste ved at udvikle sig til et mareridt. Mænd, der ikke var klar til at involvere sig rigtigt i et nyt forhold, fik hende til at tvivle på chancen for nogensinde at finde den helt rigtige mand. Det fik mødet med Søren heldigvis hurtigt ændret på.

”Drømmen om den rigtige mand, var intakt. Dog blev jeg mere og mere frustreret over alle de frøer, jeg mødte. Mænd, som lige var kommet ud af et ægteskab, og som havde brug for en stand in i forhold til børn og andet. Mænd, som for nylig var blevet enkemænd, og som ganske tydeligt ikke var klar til den store kærlighed, rent følelsesmæssigt.”

 

Mai-Britt begyndte at sætte spørgsmålstegn både ved sin egen indstilling og kærligheden generelt: ”Var jeg for selektiv? Var jeg for snobbet? Var jeg slet ikke klar til at møde den eneste ene? Eksisterede den eneste ene slet ikke? Var det et stort selvbedrag? Mange tanker om kærlighedens væsen optog mine tanker.”

Var jeg for selektiv? Var jeg for snobbet? Var jeg slet ikke klar til at møde den eneste ene?
Mai-Britt & Søren - PARTNERMEDNIVEAU

”Så kom Søren ind i mit liv, han var høj, flot, dannet og med en uendelig resurse af humor, og sjov. Samtidig var han omsorgsfuld, på en dejlig måde. Ja, og så er Søren selvfølgelig vild sexet, med det mest drengede frække smil.

 

Vi har nu været kærester i knapt fem måneder, nogle helt vidunderlige måneder, desuden har vi planlagt vores første ferie sammen, som jeg i den grad glæder mig til.
Så jeres datingsite, endte for vores vedkommende med et vidunderligt forhold.”