Array

Gode råd til dig som er single i julen | PARTNERMEDNIVEAU

Alene over julen? Sådan får du mest ud af at være single!

alene over julen

Oftest bliver julen kommunikeret som den mest harmoniske tid på året. Udenfor er det koldt og sneen drysser ned. Indenfor hygger vi os foran pejsen med varm gløgg, æbleskiver, risengrød og julebag. Luften er fuld af dejlige dufte og julesang. Tilsyneladende er alt ved sit bedste, men er det sådan for alle?

Deprimeret over at være alene juleaften?

Glade par og familier er en vigtig del af billedet, de fleste af os forbinder med julen. Julefilm og reklamer minder os hele tiden på, at julen er højtiden, hvor kærligheden skal fejres med de nærmeste, i fuld harmoni. Hvad med dem, der ikke har nogen at fejre julen med? Hvad med dem, der fejrer jul med deres forældre, men virkelig ønsker at de havde deres egen lille familie med ægtefælle og børn? Hvad med dem, der har børn, men ingen partner længere? Er du blandt dem, der konstant er provokeret til at blive mindet om, at du er single? Så er du ikke alene!

I en nylig undersøgelse, sagde 48% af singler, at deres største bekymring ved slutningen af året var, at de ikke ville have nogen at dele julen med. Dette giver naturligvis mening; ingen af os ønsker at være den eneste uden nogen, at give et kys og kram i julen. At bruge tid med dine nærmeste over julen, kan være en god hjælp til at reflektere over, hvordan dit år er gået og muligvis sammenligne din situation med dem omkring dig.
PARTNERMEDNIVEAU’S Psykolog Salama Marine anbefaler at “Handle i retning af dine mål.” Du vil altid føle dig bedre, når du proaktivt tager din skæbne i egne hænder. Du letter ikke presset ved at sidde derhjemme og bekymre dig om din situation. Det er bedre at tage små konsekvente skridt mod dit mål.

Julen byder på masser af muligheder, mener eksperten

PARTNERMEDNIVEAU’S psykolog Salama Marine understreger, at der er mange positive aspekter ved at være single i juletiden:

– Julefrokoster kan være en udmærket måde at træffe passende singler, og faktisk nemmere, fordi folk er i julestemning og godt humør, og dermed mere afslappede. Højtiden er en fantastisk mulighed for at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Når vi ser godt ud, vil vi automatisk føle os mere selvsikre. Godt selvværd er den bedste forudsætning for nye bekendtskaber, og det gør at vi føler os mere optimistiske.

Du bør derfor gribe alle chancer, der byder sig i denne begivenhedsrige periode af året. Det betaler sig, aktivt at udvide sin omgangskreds under sådanne lejligheder.

5 tips til en god singlejul

Julen er en af højtiderne på året, som fokuserer mest på familielivet og den tilhørende hygge. Hvis du som single elsker jul, men holder jul alene, er der flere måder at pifte stemningen lidt op når du er for dig selv, mens du forbereder dig på sjove julefrokoster og familiefester. Vi giver her 5 nemme tips til at krydre juletiden lidt op, når du er single.

1 Gør en ekstra indsats for at pynte op i hjemmet.
Intet siger jul mere end julenisser, guirlander og et juletræ – sæt i gang

2 Følg med i din yndlingsjulekalender/julefilm
Det vækker altid glade minder, at følge de traditionelle juleshows, film og serier

3 Vær modig og opsøg så mange julefrokoster som muligt
De berømte julefrokoster er altid oplagte muligheder for at møde potentielle partnere

4 Inviter en god ven over til julebag
Der er intet mere hyggeligt, end at bage dine yndlingsjulekager i selskab med dem du holder af

5 Pift stemningen op med dit yndlingsjulemusik
Julemusikken er prikken over i’et til den helt rette julekulisse – og hvem elsker ikke at synge med på klassikerne?

Derfor skal du tilmelde dig PARTNERMEDNIVEAU i julen – chancerne for at finde den eneste ene stiger markant!

Tilmeld dig nu!

Der er sikkert mange, der kæmper med ensomhed – og beslutter sig for, at nu skal der gøres noget ved det. Udnyt denne store mulighed: PARTNEMEDNIVEAU’S medlemstal stiger betydeligt mellem jul og nytår. Dette gør det til et glimrende tidspunkt at tilslutte sig vores side, da der er endnu flere medlemmer end normalt. Dette øger også dit håb om at finde en at fejre jul med til næste år!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen