6 dating regler – Et godt fremtidigt ægteskab

Et godt fremtidigt ægteskab

Uanset om du dater for første gang, eller du har datet i længere tid, så husk at ingen er perfekte. Der findes ingen magiske formler til at finde den eneste ene. Selvom der ikke findes nogen skræddersyet rådgivning, er der nogle “dating regler”, der kan hjælpe enhver ægteskabs-minded single, som søger at finde og opbygge et forhold til et varigt ægteskab. PARTNERMEDNIVEAU har samlet de vigtigste spørgsmål, du bør have afklaret, før du leder efter den person, som du vil dele resten af dit liv med.

1 Forpligt dig selv til dating

Du har brug for at investere en masse tid i dating; du skal behandle din søgen efter en ægteskabs partner på samme måde, som du ville søge efter et job eller en drømmebolig. Sæt dine korte og langsigtede mål i fokus. Kend dine værdier; find ud af, hvad du egentlig leder efter. Kend dine styrker og svagheder; find ud af, hvad du har at tilbyde som ægtefælle. Kend din tidsramme – hvornår vil du gerne giftes? At kende svarene på disse spørgsmål, vil hjælpe dig med at komme tættere på dit mål om et fremtidigt ægteskab.

2 Skab godt fremtidigt ægteskab – Kend dig selv

Du kan ikke vurdere om du er kompatibel med en anden person, uden at vide hvem du selv er. Tænk over hvor omsorgsfuld og hensynsfuld du er over for andre. Hvor ansvarlig og troværdig du er? Om du har et højt selvværd? Er du godhjertet? Er du god til at opbygge relationer?
Husk, selvtillid er tiltrækkende, og det er meget lettere at være selvsikker og skabe et gensidigt bånd til en potentiel fremtidig partner når du kender dig selv godt.

3 Vær selektiv

At date, når du leder efter en ægteskabspotentiel partner, er bestemt ikke nemt, så date kun personer, som du mener har det, du leder efter. Spar tid ved at finde ud af så meget som muligt omkring dine potentielle dates. Tjek kompatibilitet efter dine værdier, mål i livet og livsstil. Husk, at du ikke skal se på hvor attraktiv eller hvor meget denne person har opnået, men hvor kompatibel han/hun er med dig. Hold dine muligheder åbne, men vær ikke desperat – date kun personer, som du ser som en potentiel fremtidig partner.

4 For et fremtidigt ægteskab – Date bevidst

Når du er begyndt at date, så vær opmærksom på detaljerne og vis dig fra din bedste side. At være præsentabel at se på, betyder også meget. Sjusk og dårlig hygiejne kan afskrække en date.

Men personlighed tæller selvfølgelig mest af alt, så være dig selv. At forsøge at imponere din date alt for meget kan give et forkert indtryk, så date bevidst. At vise høflighed og hensyn over for din date, kommer du længst med.

5 Forstå hvad en kvinde eller mand ønsker

Gutter, her er hvad kvinder ønsker: at blive værdsat, modtage en masse kærlighed, blive sat pris på og tryghed. Forsøg ikke at købe eller manipulere hendes opmærksomhed eller kærlighed, og behandl ikke en kvinde som du lige har mødt, som om, hun er den eneste ene og at du vil gifte dig med hende. Giv det tid.

Kvinder, I skal vide, at give et for tidlig udtryk for hengivenhed kan sende en mand ud af kurs. Lad forholdet udvikle sig naturligt over tid. Timing er alt – sørg for at dele og videregive på det rigtige tidspunkt, for at få dit forhold til at udvikle sig på en sund måde.

6 Ægteskab – Lad det komme naturligt

Dating med henblik på ægteskab, er en progressiv og blomstrende proces; den bevæger sig fra ven til en elsket. Vær tålmodig, men husk, at kærlighed ikke erobrer alle; centrale spørgsmål er ikke nemme at bryde, og nogle gange er det bedre bare at holde sig fra det. Undgå ukvalificerede datingperspektiver; stå fast, og undgå kompromiser som du ikke kan stå indenfor. Frem for alt, ægteskab er det vigtigste forhold, du nogensinde vil skabe, derfor er det værd at være på udgik efter den rigtige partner.

Tilmeld dig nu!

Om forfatteren: Sophie Eliasen

Sophie Eliasen er redaktør hos PARTNERMEDNIVEAU.

Läs mer artiklar skrivna av Sophie Eliasen