Jeg søger en partner på Færøerne, i Grønland eller Island. Hvad gør jeg?

Færøerne, i Grønland eller Island

Medlemmer fra Færøerne, Grønland og Island er meget velkomne hos PARTNERMEDNIVEAU! Vær opmærksom på nedenstående fremgangsmåde, når du udfylder din profil. Bemærk ligeledes, at PARTNERMEDNIVEAU kun findes i en dansk sprogversion.

Færøerne og Grønland betragtes i vores system som en del af Danmark. Så hvis du søger en partner enten i Grønland eller på Færøerne, skal du vælge ”Danmark” som land og derefter indtaste dit postnummer (3 cifre for Færøerne og 4 cifre for Grønland). Systemet kan genkende postnummeret og byen bliver automatisk udfyldt.

Island er defineret som et separat land i systemet, så hvis du søger en partner i Island, skal du vælge ”Island” som land. Desværre har systemet endnu ikke de nødvendige data fra Island til at muliggøre en specificeret søgning på postnummer. Alle brugere i Island bliver derfor automatisk registreret som indbyggere i Reykjavik.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er der flere informationer i vores hjælpecenter.

Gå til hjælpecenter

Om forfatteren: PartnerMedNiveaus redaktion

PartnerMedNiveaus redaktion består af en gruppe engagerede skribenter, der rådgiver vores brugere om kærlighed, parforhold og singleliv.

Läs mer artiklar skrivna av PartnerMedNiveaus redaktion