Data Beskyttelse

Privatlivspolitik 2018

Spark Networks Services GmbH  er opmærksom på, at personoplysninger er vigtige, og derfor har vi udarbejdet denne privatlivspolitik til dig. Meningen med denne privatlivspolitik er at hjælpe dig med at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi gør med dem, og hvordan vi beskytter dem. Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik grundigt, når du bruger vores websteder eller tjenester eller handler med os.

Alle personoplysninger indsamlet fra dig vil blive behandlet i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os. Du kan se vores kontaktoplysninger sidst i denne fortrolighedspolitik.

Forklaringer

I det efterfølgende i denne privatlivspolitik betegner “vi” “ Spark Networks Services GmbH  ” og alle dets datterselskaber og mærker, og “du” den registrerede.

Indhold

Dine personoplysninger

Værktøjer anvendt til at behandle oplysninger

Værktøjer anvendt til at behandle dine oplysninger

Brugerrettigheder

Yderligere oplysninger

 

PartnerMedNiveau er en internettjeneste, der bringer folk, der leder efter varige forhold, sammen. For at kunne yde denne tjeneste med succes indsamler og bruger vi dine personoplysninger.

Bemærk, at denne privatlivspolitik gælder for alle vores tjenester, herunder webstedet og appsene (under et betegnet “tjenesterne”). Når du bruger vores tjeneste, kan du finde links til andre websteder, apps, tjenester eller værktøjer, der gør det muligt for dig at dele oplysninger med andre websteder, apps og tjenester. Vi er ikke ansvarlige for disse andre websteders, apps’ og tjenesters privatlivspraktikker, og vi anbefaler dig at gennemgå privatlivspolitikkerne på hver af disse apps eller tjenester eller hvert af disse websteder, før du deler nogen personoplysninger.

Hvis du er uenig i en hvilken som helst af reglerne i denne privatlivspolitik, bør du ikke bruge vores tjenester.

Dine personoplysninger

Alle de personoplysninger, vi indsamler, vedrører levering og forbedring af vores tjenester og deres funktioner og falder i tre hovedkategorier:

  • Oplysninger, du giver os.
  • Oplysninger, der indsamles automatisk
  • Oplysninger, vi indhenter fra tredjeparter

I mange tilfælde bruges personoplysninger kun i pseudonymform eller anonymt.

Hvilke personoplysninger vi indsamler:

  1. Uden registrering

Når du besøger vores websteder, opbevarer vi som standard følgende oplysninger:

  • IP-adresse (internet-protokol-adresse) på den besøgende computer
  • Det websted, dit besøg kommer fra (henvisende websted)
  • De websteder, du besøger fra vores websted
  • Dato og klokkeslæt for dit besøg
  • Arten af browserindstillinger
  • Operativsystem.

Vi bruger oplysningerne til statistiske formål uden henvisning til enkeltpersoner.

  1. Med registrering

Vi bruger kun de personoplysninger, du aktivt giver os (f.eks. kontaktoplysninger til registrering, profiloplysninger eller fotos). I mange tilfælde kan du afgøre, hvilke personoplysninger du afslører om dig selv i forbindelse med profilering og/eller søgning. Personoplysninger, der er strengt nødvendige for opfyldelse af kontrakten, er altid markeret separat efter behov (f.eks. e-mailadresse), så du ved, hvilke oplysninger du skal indtaste for at kunne bruge tjenesten, og hvad du kan undlade.

Vi tilbyder gratis og betalt medlemskab.

  1. Gratis medlemskab

Med den gratis registrering vil du blive bedt om at angive følgende oplysninger, uden hvilke registrering ikke kan gennemføres:

  • Køn
  • Køn på den partner, du søger
  • E-mailadresse
  • Adgangskode.

Vores personlighedstest kommer efter registrering. Først beder vi om følgende oplysninger for at identificere egnede partnere:

  • Postnummer
  • Fødselsdato
  • Højde
  • Ægteskabelig status
  • Uddannelse
  • Beskæftigelse
  • Indtægt.

Under personlighedstesten vil du blive bedt om at svare på en række personlige spørgsmål (f.eks. partnerpræferencer, personlige karakteristikker og en partners ønskede karaktertræk). Oplysninger såsom etnicitet eller religion anses som følsomme personoplysninger, som er genstand for øget juridisk beskyttelse og beskyttes af os med skærpet teknologisk omhu. Vi indsamler disse oplysninger og andre profiloplysninger (f.eks. interesser og præferencer), fordi de er grundlaget for vores matchningstjeneste og din PartnerMedNiveau -profil. Direkte kontaktoplysninger (f.eks. e-mailadresse og postnummer) bliver ikke vist i profilen og kan derfor ikke ses af andre medlemmer.

  1. Betalt medlemskab

Hvis du køber et betalt medlemskab, indsamles følgende personoplysninger under betalingsprocessen:

  • For- og efternavn
  • Bankkonto- eller kreditkortoplysninger, som indsamles af vores betroede tredjepartstjenesteyder
  • Privatadresse.
  1. Cookies

Vi bruger cookies for at gøre din interaktion med platformene individuelt identificerbar og optimeret. En cookie er en tekstfil, der enten opbevares midlertidigt i computerens hukommelse (sessionscookie) eller gemmes på harddisken (permanent cookie). Cookies kan indeholde oplysninger om dine tidligere anmodninger til den pågældende server eller oplysninger om, hvilke tilbud der tidligere er blevet givet. Cookies bruges ikke til at køre programmer eller levere vira til din computer. Hovedformålet med cookies er at give et skræddersyet tilbud og gøre benyttelsen af tjenesten så behagelig som mulig.

De fleste browsere er som udgangspunkt indstillet til at acceptere cookies. Du kan dog konfigurere din browser til at afvise cookies eller bede dig om at bekræfte, at du accepterer dem. Hvis du vælger at afvise cookies, kan det dog betyde, at du ikke kan få adgang til alt, hvad vi udbyder.

Vi bruger sessionscookies, partner- og koncerncookies og permanente cookies.

  • Sessionscookies: Vi bruger mest sessionscookies, som ikke opbevares på din harddisk og slettes, når browseren lukkes. Sessionscookies bruges til godkendelse af login og at udligne systembelastningen.
  • Partner- og koncerncookies: Vi bruger disse cookies, hvis du tilgår vores tjenester via et eksternt annonceringsområde. Disse cookies bruges til at afregne med samarbejdspartnere og indeholder ingen personoplysninger fra dig.
  • Permanente cookies: Vi bruges permanente cookies til at gemme dine indstillinger for personlig anvendelse. Dette gør personlig tilpasning mulig og forbedrer tjenesten, fordi du kan genfinde dine personlige indstillinger igen ved senere besøg.
  1. Retmæssighed af behandling og samtykke

Vi bruger kun dine personoplysninger, når vi har et retsgrundlag (med andre ord en juridisk ret). Retsgrundlag, navnlig ifølge artikel 6, stk. 9, i den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR), inkluderer

  • samtykke (hvis du har givet samtykke, f.eks. angående abonnementer på nyhedsbreve)
  • kontrakt (hvis behandling er nødvendig for at opfylde en kontrakt med dig, f.eks. vilkår for brug og/eller et betalt medlemskab)
  • overholdelse af en juridisk forpligtelse (f.eks. forpligtelser til at indeholde skat samt revision med tilknytning til hvidvaskning af penge, hvilket kan gøre det nødvendigt at opbevare eller på anden måde behandle dine oplysninger)
  • beskyttelse af dine eller en anden fysisk persons vitale interesser (f.eks. hvis vi modtager tegn på, at en bruger vil bringe sig selv i fare)
  • legitime interesser forfulgt af os eller en tredjemand, medmindre vores brugeres interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud for førstnævnte interesser; legitime interesser inkluderer:
  • Varetagelse af sikkerheden og funktionsevnen af vores it-systemer
  • Forbedring og tilpasning af vores tjenester, herunder ved hjælp af analyser af brugeradfærd
  • Anvendelse af tredjepartstjenester til analyse- og remarketingformål som anført nedenfor
  • Anvendelse af personoplysninger til undersøgelse af, påstande om, udøvelse af og forsvar mod juridiske krav.

Hvis vi bruger personoplysninger til et formål, som ifølge lovgivningens bestemmelser kræver dit samtykke, vil vi altid bede om og registrere dit udtrykkelige samtykke.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og derved framelde dig og/eller gøre indsigelse mod fremtidig anvendelse af dine personoplysninger.

Du kan altid gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger på grundlag af en legitim interesse.

Hvis du vil framelde dig eller gøre indsigelse, er en enkel besked til os nok. Du kan gøre dette ved at sende os en e-mail til dataprotection@partnermedniveau.dk

Hvis du har nogen andre spørgsmål om de retsgrundlag, hvorpå vi indsamler og bruger dine personoplysninger, så kontakt os ved hjælp af kontaktoplysningerne anført nedenfor.

  1. Børn

De tjenester, vi udbyder, er ikke målrettet børn yngre end 16 år. Vi indsamler ikke forsætligt personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 16 år. Hvis vi finder frem til, at vi har indsamlet oplysninger fra brugere under 16 år, vil vi straks sørge for at slette deres oplysninger.

Værktøjer anvendt til at behandle oplysninger:

  1. Anvendelse af analyseprogrammer og remarketing

PARTNERMEDNIVEAU analyserer medlemmernes online adfærd. Vi opretter anonyme brugerprofiler for at forbedre vores service til dig. Til dette formål bruger vi blandt andet Google Analytics (med funktionen Universal Analytics), en webanalysetjeneste udbudt af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”), men med udvidelsen “anonymizeIp”. Kun de forkortede IP-adresser behandles, hvilket udelukker direkte referencer til enkeltpersoner.

De oplysninger, som cookien opretter om din brug af webstederne (herunder din IP-adresse), vil blive overført til og opbevaret af Google på servere i USA. Google vil bruge disse oplysninger til at vurdere din anvendelse af webstederne, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet for udbyderne af webstederne og yde websteds- og internetrelaterede tjenester til andre. Rapporter oprettet af Google indeholder demografiske oplysninger og interesseoplysninger, som er blevet baseret på din interaktion med annoncer eller dine besøg på annoncewebsteder. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjeparter, medmindre det kræves af loven, eller hvis disse tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Google sammenkæder ikke din IP-adresse med andre oplysninger, som Google har. Du kan afvise brug af cookies ved at vælge de egnede indstillinger i din browser. Vi gør dog opmærksom på, at du i så fald muligvis ikke kan bruge alle funktionerne på webstedet. Ved at bruge dette websted samtykker du i behandling af oplysninger om dig af Google på den ovenfor beskrevne måde til de førnævnte formål.

Du kan gøre indsigelse mod tjenesten Google Analytics’ indsamling og analyse af din anvendelse. Benyt browserudvidelsen til at deaktivere Google Universal Analytics. Du kan også bruge cookieindstillingerne i Googles privatlivspolitik til at forhindre Google i at bruge cookies til annonceringsformål: https://adssettings.google.com/.

Du kan finde flere oplysninger om servicevilkår og privatlivspolitik på www.google.com/analytics/terms/gb.html.

http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

  1. Brug af Google DoubleClick

PartnerMedNiveau bruger Googles remarketingteknologi (Google DoubleClick). Gennem denne teknologi målrettes annoncer på sider, der ejes af Googles partnernetværk, igen mod brugere, der allerede har besøgt webstedet PartnerMedNiveau og vist interesse for tjenesten. Disse annoncer er anderledes end dem, der målrettes mod brugere, der ikke har vist interesse for PartnerMedNiveau’ tjenester. Annonceoverlejringen udføres gennem anvendelse af cookies, som er små tekstfiler, der opbevares på brugerens computer. Ved hjælp af tekstfiler kan brugeradfærd analyseres, når du besøger webstedet, og derefter bruges til målrettede produktanbefalinger og interessebaseret annoncering.

Hvis du foretrækker ikke at modtage interessebaserede annoncer, kan du deaktivere Googles brug af cookies til disse formål ved at konfigurere deaktiveringsindstillingerne på:

https://www.google.com/settings/ads/onweb/ eller installere den plugin, der er tilgængelig der.

Som et alternativ til browserpluginen eller på browsere på mobilenheder kan du deaktivere knappen “tilpassede annoncer” i Googles annonceindstillinger:https://www.google.com/settings/ads.

  1. Facebook-plugins

Vi bruger sociale plugins (“plugins”) stillet til rådighed af det sociale netværk facebook.com, som udbydes af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Et Facebook-logo identificerer disse plugins. Hvis du bruger en social plugin på et PartnerMedNiveau -websted, opretter din browser en direkte forbindelse til Facebooks servere. Facebook overfører derpå pluginindholdet til din browser og integrerer det derefter i webstederne.

Derved modtager Facebook de oplysninger, du har tilgået på den tilsvarende PartnerMedNiveau -side. Hvis du er logget ind på Facebook, kan Facebook sammenkæde PartnerMedNiveau-besøget med din Facebook-konto. Hvis du interagerer med en Facebook-plugin (f.eks. ved at trykke på knappen “Synes godt om”), overføres de tilsvarende oplysninger fra din browser til Facebook og opbevares der. Se Facebooks privatlivspolitik angående formålet med og omfanget af indsamlingen af personoplysninger, Facebooks yderligere behandling og brug af personoplysninger, dine rettigheder i denne henseende samt indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv.

Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal indsamle den slags personoplysninger, anbefaler vi dig at logge ud, før du besøger PartnerMedNiveau på Facebook.

  1. Brug af sociale plugins fra Google+

Vi bruger “+1”, det sociale netværk Google Plus, som udbydes af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA knap (“Google+”).

Når du besøger en side, der indeholder en social plugin, på vores websteder, opretter din browser en direkte forbindelse til Googles servere. “+1”-knappens indhold overføres direkte til Google fra din browser, som indlejrer sidstnævnte i webstederne.

Derfor har vi ikke nogen indflydelse på, hvor mange oplysninger der indsamles med Google+-knappen.

Ifølge Google indsamles ingen personoplysninger, hvis der ikke klikkes på knappen. IP-adressen indsamles kun fra medlemmer, der er logget ind.

Se Googles privatlivspolitik for at få oplysninger om formålet med og omfanget af indsamlingen af oplysninger, Googles yderligere behandling og brug af oplysninger, dine rettigheder i denne henseende samt indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv. Klik på “+1”-knappen og de tilhørende ofte stillede spørgsmål (f.eks. https://support.google.com/plus/answer/1319578 henvis).

Hvis du ikke ønsker, at Google+ skal indsamle oplysninger om dig, anbefaler vi, at du logger ud fra Google+, før du besøger PartnerMedNiveau.

  1. Brug af sociale plugins fra Twitter

Vi bruger sociale plugins (“plugins”) fra det sociale netværk twitter.com, som udbydes af Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Disse plugins er markeret med et Twitter-logo. Når du vælger et PartnerMedNiveau -websted, der indeholder en social plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til Twitters servere. Twitter overfører derpå pluginindholdet direkte til din browser, som integrerer det i webstederne. Dette giver Twitter de oplysninger, du har tilgået på den tilsvarende PartnerMedNiveau -side. Hvis du aktuelt er logget på Twitter, kan Twitter sammenkæde dit besøg med din Twitter-konto. Hvis du bruger Twitter-plugins til at interagere (f.eks. en tweet til et artikelopslag), overføres de tilsvarende oplysninger direkte fra din browser til Twitter og opbevares der. Du kan se formålet med og omfanget af indsamlingen af oplysninger, Twitters yderligere behandling og brug af oplysninger, dine rettigheder i denne henseende samt indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv i Twitters privatlivspolitik på https://twitter.com/privacy.

Hvis du ikke ønsker, at Twitter skal indsamle oplysninger om dig, anbefaler vi, at du logger ud fra Twitter, før du besøger PartnerMedNiveau.

f. Zendesk

Vores websted bruger chatprogrammet Zendesk Chat, en tjeneste fra Zendesk, Inc. 1019 Market Street, San Francisco, CA 94103, USA (“Zendesk”), til at forbedre kommunikationen med besøgende. Hvis du har generelle eller specifikke spørgsmål om eller problemer med vores produkter, webstedet eller vores selskab, kan du sende os en meddelelse via Zendesk. Du vil få vist, om der aktuelt er nogen online til at svare på dit spørgsmål med det samme. Hvis det ikke er tilfældet, vil vi straks besvare din forespørgsel i vores åbningstider. I denne sammenhæng behandler vi udelukkende oplysninger med det formål at kommunikere med dig.

Når du bruger Zendesk, registreres enhedens IP-adresse og adressen på den side, hvorfra du tilgår Zendesk. IP-adressen anonymiseres. Zendesk bruger også cookies og lignende teknologier. Oplysninger indsamlet i denne sammenhæng kan overføres til en Zendesk-server i USA og opbevares der. Gennemførte chats logges og gemmes. For det tilfælde at personoplysninger overføres til Zendesk i USA, har Zendesk anerkendt EU-US-privatlivsskjoldet.

Du kan afvise brug af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men bemærk dog, at hvis du gør det, kan du muligvis ikke bruge alle webstedets funktioner.

Du kan finde flere oplysninger i Zendesks privatlivspolitik: https://www.zendesk.de/company/customers-partners/privacy-policy/.

g. Brug af databehandlere til betaling

Stripe er en teknologivirksomhed. Virksomhedens software gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at modtage betaling over internettet. Stripe tilvejebringer den tekniske infrastruktur, infrastrukturen til forebyggelse af svig og bedrageri samt den bankinfrastruktur, der er nødvendig for at udbyde online betalingssystemer. Stripe behandler betalingsoplysninger. Du kan finde flere oplysninger om Stripe og deres privatlivspolitik på https://stripe.com/.

Adyen er en verdensomspændende betalingsvirksomhed, der gør det muligt for os at modtage e-handels-, mobil- og butiksbetalinger. Betalingsoplysninger behandles derfor af Adyen. Du kan finde flere oplysninger om Adyen og deres privatlivspolitik på https://www.adyen.com/policies-and-disclaimer/privacy-policy.

h. Andre sporings- og markedsføringsværktøjer

Trakken er en virksomhed, der udbyder teknologi og tjenester inden for digital analyse og optimering af konvertering. Virksomheden hjælper kunderne med at gennemføre e-handels-, medie-, finans-, rejse-, telekommunikations- og forbrugerproduktprojekter. Vi bruger Trakken til markedsføringsformål. Derfor behandles vores brugeres personoplysninger (såsom køn) af Trakken. Du kan finde ud af mere om Trakken ved at besøge https://www.trakken.de/.

Accengage udvikler og udbyder pushmeddelelsesteknologi til mobilapps, websteder og Facebook Messenger. Vi bruger Accengage til at give vores kunder adgang til og mulighed for at bruge pushmeddelelser. Du kan finde ud af mere om Accengage ved at besøge https://www.accengage.com.

Adjust er en mobilattributions- og analysevirksomhed, der tilvejebringer en omfattende business intelligence-platform for app-markedsførere. Adjust kombinerer attribution af annonceringskilder med avancerede analyser og butiksstatistikker såsom positioner, bedømmelser og anmeldelser. Vi bruger Adjust til markedsføringsformål Du kan finde ud af mere om Adjust ved at besøge https://www.adjust.com/.

 Experian sælger beslutningsanalyser og markedsføringsassistance til virksomheder. Vi bruger kun Experian til markedsføringsformål. Derfor behandles oplysninger (såsom køn og alder). Du kan finde ud af mere om Experian ved at besøge http://www.experian.com/marketing-services/about.html.

IoSquare tilbyder automatiserede indholdsmoderationstjenester. IoSquare behandler oplysninger i forbindelse med brugermeddelelser. IoSquare fusionerede for nylig med den svenske virksomhed Besedo. Du kan finde ud af mere om IoSquare ved at besøge https://besedo.com/.

Overførsel til tredjelande og andre modtagere af personoplysninger

Vi bruger i et vist omfang eksterne tjenesteleverandører til at behandle dine oplysninger. Disse virksomheder er blevet omhyggeligt udvalgt og bemyndiget af os, er forpligtet af vores instruktioner og inspiceres regelmæssigt. Hvis dine oplysninger behandles af disse virksomheder uden for den Europæiske Union, kan det føre til, at dine oplysninger behandles i et land, der har lavere databeskyttelsesstandarder end Den Europæiske Union.

Oplysninger indsamlet inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) kan for eksempel overføres til lande uden for EØS til de i denne privatlivspolitik beskrevne formål. Vi bruger egnede sikkerhedsforanstaltninger såsom standardkontraktbestemmelser godkendt af Europa-Kommissionen eller en anden juridisk godkendt mekanisme for at sikre, at dine personoplysninger overføres retmæssigt ud af EØS.

Personoplysninger vil kun blive videregivet til eksterne tjenesteleverandører, hvis det er nødvendigt for at yde den tilbudte tjeneste, såsom markedsføringsvirksomheder, betalingsbehandling af gebyrbelagte medlemskaber og inkasso. I disse tilfælde vil vi sørge for, at disse tjenesteleverandører er kontraktmæssigt forpligtet eller gennem andre foranstaltninger garanterer, at de vil tilvejebringe en tilsvarende databeskyttelsesstandard.

Opbevaringsperiode

Vi vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde vores kontraktmæssige og juridiske forpligtelser, eller hvis loven tillader os yderligere opbevaring til bestemte formål, for eksempel forsvar mod juridiske krav.

Når du lukker din konto, vil vi slette alle de oplysninger, vi har om dig. Hvis det ikke er muligt helt at slette dine oplysninger, eller hvis det af juridiske grunde ikke er nødvendigt, vil de berørte oplysninger blive spærret mod yderligere behandling. Systemet blokeres for eksempel i følgende tilfælde:

- Dine betalingsoplysninger og, hvis det er relevant, andre oplysninger er generelt underlagt forskellige juridiske opbevaringsforpligtelser, for eksempel af den tyske handelslovbog (HGB) og den tyske skattelovbog (AO). Loven forpligter os til at beholde disse oplysninger i op til ti år til skatte- og revisionsformål. Kun derefter må vi endeligt slette de relevante oplysninger.

- Kun hvis dine oplysninger ikke er genstand for nogen juridisk opbevaringsforpligtelse, kan vi undlade omgående sletning i de juridisk tilladte tilfælde og i stedet starte med at spærre dem. Dette gælder navnlig i tilfælde, hvor vi stadig kan have behov for de relevante oplysninger til yderligere kontraktbehandling, retsforfølgning eller juridisk forsvar (f.eks. i tilfælde af klager). Den afgørende faktor for varigheden af spærringen er de lovpligtige forældelsesfrister. Efter udløb af de relevante forældelsesfrister vil de relevante oplysninger blive endeligt slettet.

Værktøjer anvendt til at behandle dine oplysninger

Vi bruger teknologiske, organisatoriske og fysiske beskyttelsesforanstaltninger designet til at beskytte mod uautoriseret brug af, videregivelse af eller adgang til de personoplysninger, vi indsamler. Alle de oplysninger, du indsender til os ved registrering eller login (f.eks. kontaktoplysninger, profiloplysninger og betalingsoplysninger ved bestilling af betalt medlemskab), krypteres. Krypteringen hjælper med at beskytte fortroligheden af personoplysninger udvekslet mellem dig og vores webserver og hjælper med at undgå misbrug af personoplysninger, f.eks. ved opsnapning. Den krypteringsteknik, vi bruger, er SSL (Secure Socket Layer). Det er en anerkendt teknologi, der anvendes i stort omfang. I betragtning af vores indsamling af personoplysninger er der truffet tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at opbevare dine personoplysninger i sikre omgivelser. Adgang til dine oplysninger er begrænset til kun få udvalgte medarbejdere og tjenesteleverandører og vil kun blive givet til formålene at udføre de formål, der er identificeret i denne politik, kvalitetskontrol, gennemgang af klager og forhindring af svig og bedrageri. De personoplysninger, vi indsamler, opbevares i EU.

Nogle af eller alle de personoplysninger, vi indsamler, kan opbevares på servere placeret uden for din bopælsjurisdiktion, hvis databeskyttelseslove kan være anderledes end dem i den jurisdiktion, du bor i. Som følge deraf kan oplysningerne blive gjort til genstand for adgangsanmodninger fra myndigheder, domstole eller retshåndhævende myndigheder i disse jurisdiktioner i henhold til love i disse jurisdiktioner. I overensstemmelse med gældende love i disse andre jurisdiktioner vil vi i rimeligt omfang bestræbe os på at sikre, at de fornødne beskyttelsesforanstaltninger til at kræve, at databehandleren i det land opretholder de samme beskyttelsesforanstaltninger omkring personoplysninger som dem, der gælder i EU, er på plads.

Brugerrettigheder

I henhold til GDPR har du følgende rettigheder i forhold til dine oplysninger, som du til enhver tid kan udøve skriftligt.

  • Retten til at blive informeret

Retten til at blive informeret omfatter den dataansvarliges forpligtelse til at tilvejebringe “rimelige behandlingsoplysninger”, typisk gennem en privatlivsmeddelelse. Den fremhæver behovet for gennemsigtighed om, hvordan vi bruger vores kunders personoplysninger.

  • Retten til adgang

Retten til adgang giver den registrerede ret til at anmode om oplysninger om sine personoplysninger fra den dataansvarlige. Den registrerede kan anmode om at: a) modtage oplysning om, hvorvidt hans eller hendes personoplysninger behandles, b) hvis de behandles, kan den registrerede kræve adgang til oplysningerne og at modtage en kopi, og c) anmode om at modtage supplerende oplysninger om behandlingen.

  • Retten til berigtigelse

Den giver registrerede ret til at kræve, at den dataansvarlige berigtiger unøjagtigheder om deres personoplysninger. Hvis de oplysninger, som den dataansvarlige er i besiddelse af, er ufuldstændige eller ikke er ajourførte, kan den registrerede kræve fuldstændiggørelse af oplysningerne.

  • Retten til sletning/retten til at blive glemt

Retten til sletning tillader den registrerede at kræve, at den dataansvarlige fjerner eller sletter den registreredes personoplysninger fra sit system, så den registreredes oplysninger ikke kan findes af tredjeparter.

  • Retten til at begrænse behandling

Retten til begrænsning af behandling tillader en registreret at anmode dataansvarlige om at høre op med at behandle den registreredes personoplysninger, men dataansvarlige vil stadig kunne opbevare oplysningerne.

  • Retten til dataportabilitet

Retten til dataportabilitet giver den registrerede ret til at kræve, at den dataansvarlige udleverer oplysninger i et struktureret, alment anvendt og maskinlæsbart format, så de kan overføres af den registrerede til en anden dataansvarlig uden hindring.

  • Retten til indsigelse

Retten til indsigelse tillader registrerede at forhindre dataansvarlige i at behandle deres personoplysninger yderligere, hvis der ikke er noget legitimt grundlag for behandling af oplysningerne.

  • Retten til at tilbagetrække samtykke når som helst

Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke når som helst. Vi vil gøre det nemt at tilbagetrække samtykke. Tilbagetrækning af samtykke kan ikke påvirke retmæssigheden af behandling på grundlag af samtykke før tilbagetrækningen af samtykket.

  • Retten til at indgive klage til en tilsynsmyndighed

Hvis vi ikke svarer på din anmodning inden for en måned, har du ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden og indbringe sagen for en retsinstans.

Yderligere oplysninger

Du kan når som helst kontakt os for at få flere oplysninger på:

Spark Networks Services GmbH

Kohlfurter Strasse 41/43

10999 Berlin

Deutschland (Tyskland)

PartnerMedNiveau har sin egen databeskyttelsesrådgiver, som er ansvarlig for alle anliggender relateret til privatlivets fred og databeskyttelse. Databeskyttelsesrådgiveren kan kontaktes på

dataprotection@partnermedniveau.dk eller den ovenstående postadresse.

Berlin, maj 2018